Izka91 30.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam serdecznie, od pewnego czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem budowy domu szkieletowego/kanadyjczyka. Nie pytam o wady i zalety - tych wątków jest tu mnóstwo. Przeglądając strony internetowe zaczął zastanawiać mnie fakt, że większość firm zajmujących się tą technologią nie istnieje lub nie działa tak, jak powinna. A jednak ktoś te domy stawia, więc muszą istnieć wiarygodne firmy. Stąd moje pytanie - czy jest tu ktoś, kto jest w stanie polecić firmę budującą w tej technologii, z której usług korzystał i jest zadowolony? Jeśli nie macie osobistych doświadczeń, te brata, szwagra czy sąsiada też się przydadzą. Najbardziej poszukiwane są przeze mnie firmy z Wielkopolski, ale jeśli macie kogoś dobrego z innego rejonu, również chętnie się o tym dowiem. W zapytaniach na forum zwykle pojawiają się posty, które sprawiają wrażenie reklamowych. To samo dotyczy stron na facebooku - większość opinii i komentarzy pochodzi tam od osób, których konta wyglądają na fikcyjne. Sam fakt, że przedsiębiorcy muszą uciekać się do takich zabiegów, nie nastraja pozytywnie. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Przeglądając strony internetowe zaczął zastanawiać mnie fakt, że większość firm zajmujących się tą technologią nie istnieje lub nie działa tak, jak powinna. Firmy nie polecę żadnej, ale zaciekawiło mnie zdanie, że firmy które stawiają domy "nie istnieją" - jak to mozliwe? Te wnioski to tylko po lekturze netu? Może warto z netu wziąc adresy firm i poszukać ich w realu a nie na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka91 30.03.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nie mówię, że nie istnieją na fejsie. Mówię o sytuacjach, gdzie wpisuję w wyszukiwarkę nazwę firmy i znajduję wpisy na forach, gdzie ludzie piszą, że firma znika po uzyskaniu zaliczki, że siedziba firmy nie istnieje w podanym miejscu itp. Firm jest na tyle dużo, że wstępny przesiew przeprowadzam właśnie przez Internet, dopiero potem przychodzi czas na zwiedzanie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escone 15.04.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 z wielkopolski to warto zapoznać się z firmą INEZ Mają dobra opinie i faktycznie widać że budują solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts