krzysiek3556 30.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 witaM MAM PYTANIE przymierzam sie do budynku gospodarczego na zezwolenie mam zezwolenie jednak przewidziane wymiary to 4,80 na 7,20 a chcialem zrobic w nim garaz i jest to zbyt malo wiec chce powiekszyc wszystkie sciany o metr z jakimi moge spotkac sie konsaekwencjami i jak bym mogl cos namieszac zeby bylo dobrze czy np troche mniej pomniejszyc bo wystarczylo by mi juz tylko 7,20 na 5,50 .prosze o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.03.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Garaż to nie budynek gospodarczy i wymaga pozwolenia na budowę, a nie zgłoszenia. Na zgłoszenie możesz jedynie to i raczej Ci to już wiadomo: Art. 29.1. Pozwolenia na budowę nie wymaga budowa: a) parterowych budynków gospodarczych o powierzchni zabudowy do 35 m2, przy rozpiętości konstrukcji nie większej niż 4,80 m, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.03.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No, a idąc tym tropem, powiększając jeszcze bardziej, to budynek jednorodzinny na zgłoszenie ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek3556 31.03.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 i co bym musial teraz zrobic zeby powiekszec go legalnie i ile by to kosztowalo ? a gdybym powiekszyl go mimo to to jaka czeka mnie kara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts