_olo_ 12.09.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 I do czego tam niby będę używał czerwonego kotła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 12.09.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Do gotowania sasiada Ryzykowne, może być tak, że mi sąsiad go zap...oli jak będę banany zrywał i to ja w nim skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 12.09.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 olo... Ludzie cie jakos nie lubia, czy cos? Ależ skąd, wręcz przeciwnie, odwiedzają mnie chętnie, zwłaszcza późną nocą gdy mnie nie ma a skoro mnie nie zastają to sobie coś na pamiątkę zabiorą od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 12.09.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Ależ skąd, wręcz przeciwnie, odwiedzają mnie chętnie, zwłaszcza późną nocą gdy mnie nie ma a skoro mnie nie zastają to sobie coś na pamiątkę zabiorą od czasu do czasu. Moi smrodzą węglem i wylewają szambo do rowu, ale ukraść to by nic nie ukradli. Nie raz zapomniałem kluczy do chaty z furtki wyjąć i nawet przez weekend nikt się nie połasił Czyli w sumie mam chyba szczęście;) A przy okazji znalazłem rozwiązaniehttp://quarta.pl/allegro/zorawina3.jpg Twojego problemu:D Edytowane 12 Września 2014 przez map78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 12.09.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Moi ... wylewają szambo do rowu To niech już sobie lepiej mnie okradają. Zwłaszcza, że to raczej nie sąsiedzi a etatowi "kolekcjonerzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 12.09.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ależ skąd, wręcz przeciwnie, odwiedzają mnie chętnie, zwłaszcza późną nocą gdy mnie nie ma a skoro mnie nie zastają to sobie coś na pamiątkę zabiorą od czasu do czasu. Ta późna pora wiele wyjaśnia. Jednak Cie nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ten panasonic to chyba u Arturasia ubezpieczanie jedn zew to chyba jakis żart :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 12.09.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ten panasonic to chyba u Arturasia Jednostka zewnętrzna identyczna ale opakowanie inne Przed jednostką mam zasadzony bez i jakieś tam inne zieleniny także z ulicy jest nie widoczna Od strony ogrodu,mam drewutnię także zero negatywnych spostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 12.09.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ubezpieczanie jedn zew to chyba jakis żart :jawdrop: Dlaczego zart. Skoro ubezpieczyc mozna plytki na scianie w lazience i szklane drzwi do kabliny prysznicowej, to dlaczego nie pompe ciepla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Piersi i tyłek tez można - ale do tej pory miałam Was za normalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 12.09.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Na ile ubezpieczylas i czy agent ocenial wartosc "organoleptycznie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 12.09.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Byla promocja... Dodatkowe ubezpieczenie bylo gratis Ale promocja na rodzynki i smutek tropiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 12.09.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 do tej pory miałam Was za normalnych Jaki miły komplement na początek weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 13.09.2014 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 do tej pory miałam Was za normalnych I to był poważny błąd, ale teraz to już chyba nie masz żadnych złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.09.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Ja tam zupełnie nic do Ciebie nie mam i dla mnie to jest normalna cena. Podaję to tylko jako przykład, że nie każdy nawet mieszkając blisko Śląska kupuje miał po 500zł a groszek po 700zł. Swoim wpisem, że klientów Ci przybywa tylko potwierdzasz moje słowa;) A przy tej cenie węgla i tej "mocy" pompą ciepła nawet powietrzną ogrzewanie domu ok 200m2 wyjdzie minimum 1/3 taniej, co można obserwować na moim przykładzie i co kiedyś już tu wyliczałem. W Castoramie: Ekogroszek miękki (20 - 22 MJ/kg) - 600zł/tona Ekogroszek wysokoenergetyczny 22 - 24 MJ/kg - 760zł/tona Ekogroszek Ultra (25 - 27 MJ/kg) - 900zł/tona Transport w cenie jak zamówi się od tony w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.09.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 I to był poważny błąd, ale teraz to już chyba nie masz żadnych złudzeń. Ja bym Cibie w takiej klatce trzymal przed domem, kilka postow z forum wydrukowal do galbotki i po 20 PLNow bilety kasowal. Mial bym autokarowe wycieczki z kraju i zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 13.09.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 W Castoramie: Ekogroszek miękki (20 - 22 MJ/kg) - 600zł/tona Ekogroszek wysokoenergetyczny 22 - 24 MJ/kg - 760zł/tona Ekogroszek Ultra (25 - 27 MJ/kg) - 900zł/tona Transport w cenie jak zamówi się od tony w górę. Nie wiem co chciałeś tu udowodnić Z karoką rozmawialiśmy nt. węgla 26MJ jakim on akurat handluje i jak się okazuje taki węgiel nawet w casto kosztuje 900zł, czyli wg mnie normalna cena. Ekogroszek, który przedstawiasz za 600zł ma wartość opałową miału, więc automatycznie musisz go spalić dużo więcej żeby uzyskać taką samą ilość kWh ciepła jak z normalnego ekogroszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 13.09.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Ja bym Cibie w takiej klatce trzymal przed domem, kilka postow z forum wydrukowal do galbotki i po 20 PLNow bilety kasowal. Mial bym autokarowe wycieczki z kraju i zagranicy. Taaa? A które to posty tyle warte, jak się dowiem to będę się rozwijał w tym kierunku i sam może na tym zarobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.09.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nie wiem co chciałeś tu udowodnić Z karoką rozmawialiśmy nt. węgla 26MJ jakim on akurat handluje i jak się okazuje taki węgiel nawet w casto kosztuje 900zł, czyli wg mnie normalna cena. Ekogroszek, który przedstawiasz za 600zł ma wartość opałową miału, więc automatycznie musisz go spalić dużo więcej żeby uzyskać taką samą ilość kWh ciepła jak z normalnego ekogroszku. To że nie trzeba mieszkać na Śląsku żeby kupić ekogroszek po 700zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 13.09.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Taaa? A które to posty tyle warte, jak się dowiem to będę się rozwijał w tym kierunku i sam może na tym zarobię. Wiekszosc. Ludzie slono zaplaca, zeby sie posmiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts