malux20 16.09.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 myślę że inicjatywa kobry jest godna uznaniaja np gdy widżę że żarówki słabiej świećą to obdzwaniam wszystkich jadących z grzaniem na prądzie czemu w nas jest tyle zawiści?pomoc innym jest godna pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 myślę że inicjatywa kobry jest godna uznania ja np gdy widżę że żarówki słabiej świećą to obdzwaniam wszystkich jadących z grzaniem na prądzie czemu w nas jest tyle zawiści? pomoc innym jest godna pochwały Sęk w tym, że raz piszą że palenie węglem to nic trudnego. Wrzucasz i jedziesz. A za chwilę srają się z nim jak czarnym g... Niekonsekwencja malux. I chodzi o to, żeby w nowych domach tego uniknąć. W starych niech pomaga, cześć i chwała mu za to, nowych niech nie zaraża chorobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 bo jak im PC nawala to dzwonią po serwis - bo sami tylko ON/OFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 16.09.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Map, ci ludzie którzy robią zdjęcia węgla, palnika i popiołu robią to w określonym celu. Ja na przykład - kiedy palę najtańszym miałem podaję nastawy i robię zdjęcia żeby kolegom pokazać jak to ma wyglądać. Może ktoś skorzysta. Kiedy palę dla testu jakimś trudnym opałem - daję zdjęcia ku przestrodze, żeby koledzy wiedzieli czego się mogą spodziewać i omijali ten opał szerokim łukiem. A sporo kolegów - nowicjuszy proszących o pomoc w ustawieniu kotła daje zdjęcia - i wtedy znacznie łatwiej jest coś im poradzić. Część z tych fotek ma zapewne jakiś charakter dydaktyczny, ale wiele jest po prostu zabawnych, jak chociażby rozpaczliwe poszukiwanie "Wesołej" przez kolegę pawko:) http://www.iv.pl/images/34457790729450882911.jpg http://www.iv.pl/images/46477874369874193334.jpg Aż tu nagle przychodzi odpowiedź Uwaga tylko dla widzów o mocnych nerwach;) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164725-Ranking-paliwa-typu-ekogroszek&p=6603668&viewfull=1#post6603668 Ciekawe, czy swoją kobietę też tak czule pieści:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.09.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 głupota nie jest palenie w starych domachgłupotą jest budowanie domów w taki sposób że te domy pod względem termicznym mają już technologicznie 20 lat w chwili zakonczenia budowydodać jakiś piec przewymiarowany do tego i wychodzi kabaret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 głupota nie jest palenie w starych domach głupotą jest budowanie domów w taki sposób że te domy pod względem termicznym mają już technologicznie 20 lat w chwili zakonczenia budowy dodać jakiś piec przewymiarowany do tego i wychodzi kabaret I o tym ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Aż tu nagle przychodzi odpowiedź Uwaga tylko dla widzów o mocnych nerwach;) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164725-Ranking-paliwa-typu-ekogroszek&p=6603668&viewfull=1#post6603668 Ciekawe, czy swoją kobietę też tak czule pieści:D I jak tu się nie śmiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 16.09.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Z Arturkiem wzór obróżki proponuję skonsultować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 16.09.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Zamiast mnie obszczekiwać podaj konkrety. Kiedy napisałem że ludzie zamieniają PC na węgiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 16.09.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Jezeli nie napisales to tym gorzej dla wizerunku sekty.... czy nie? Hmm, tak na logikę, to np kobra64 poleca bo ma z węgla/kotłów interes no i zapewne siłą rzeczy przy okazji ma o nich wiedzę. Ty jesteś po stronie pompiarzy czysto ideologicznie bo kasy z tego nie czerpiesz. Teraz sobie odpowiedzmy - do kogo bardziej pasuje określenie "sekta", do pompiarzy czy do węglarzy z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 16.09.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) I teraz ..... Dlaczego Wszyscy nie pala w kotlach , gdy to najtansze i wcale nie uciazliwe...? Ja tam kierowniku palę przez cały rok;) Można nawet powiedzieć ciągle, bez żadnej przerwy Edytowane 16 Września 2014 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 16.09.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Bo slowo handlarz to Chyba nie obelga.... Napisz "Handlowiec" i będzie Pan zadowolonyyyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Moze nie ty pisales ale poruszone bylo... Tobie też widzę się myli kobra z karoką, ale w sumie nic dziwnego Tak czy siak, któryś z nich pisał o swoim zeszyciku i mnogich przykładach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 16.09.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Ty sobie lepiej odpowiedz co chcesz a nie kreuj.... Rządzić tym światem. Na razie nad tym pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Rządzić tym światem. Na razie nad tym pracuję To z węglem ci nie po drodze Dzisiaj prędzej z ekologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.09.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 olo a mooże ty z tych olów co ruski hymn po herbacie śpiwają?on też myślał że zrobi kariere międzynarodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 16.09.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A ty "skromna" istoto to "wszyscy"? Ja odpalilem wczoraj... 65* C , sprawdzilem czy wszystko ok, etc. Sezon moze w nastepnym miesiacu pora zaczac wolalbym tylko chlodzic no ale haciede sprawic sobie wtedy trzeba Ja tam skromnie tylko CWU w trybie lato. Takie cuda mają te archaiczne brudasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 16.09.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 olo a mooże ty z tych olów co ruski hymn po herbacie śpiwają? on też myślał że zrobi kariere międzynarodową Nieee, mnie bliżej do PISiaków niż do cmentarnych pijaków Ale jak może być inaczej, skoro jedyna minister finansów która zrobiła mi "dobrze" zmniejszając podatki to ta zła, pisowska, antydemokratyczna i antyliberalna prof. Gilowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 16.09.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A szczeka to pies... A ja cie osobiscie nie obrazam.... Porównanie do kukluxa mnie obraża. Uważam że jest obraźliwe znacznie bardziej niż porównanie do psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.09.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 wśród nawiedzonych pompiarzy też najdziesz pisiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts