Liwko 26.09.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Nie, nie garażówka. Nadal chciałbym namiary na odwierty dla mnie za 10000 i taką pompę za 10000 Popatrz na serię A (dzisiaj brałbym C) http://www.ppcpompy.eu/cennik/ Dzisiaj nie ma takiej jak moja, a moja sześć lat temu kosztowała 9990zł (nie wierzysz, zadzwoń zapytaj) Odwiertów całą masę znajdziesz na alledrogo.pl Dzisiaj odwierty zrobiłbym taniej (wcale nie miałem bardzo niskiej ceny) bo kolega ma wiertnie albo samemu zrobiłbym kolektor poziomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 26.09.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Wierze, wierze, co nie znaczy, że dziś zamiast tanieć są droższe. Nowe modele Ci dość ciekawe, mają już scrolle z inverterem.Nie zmienia to faktu, że pompa + odwierty powiedzmy te 200m to już 50% więcej $ niż u Ciebie i prawie 100% więcej niż PCPW. Edytowane 26 Września 2014 przez _olo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 27.09.2014 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 A jak się zepsuje sterownik - elektronika ? Grzałka nadal zadziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 27.09.2014 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nie wiem... ale moze jest jakies zalonczenie manualne.... Pozatym... Sterownik pewnie mozna wymienic jako calosc... Powinny byc na stanie u napopularniejszych producentow. Wiesz... Ciezarowka wiedzie w kotlownie to tez bedzie problem z naprawa .... albo jak sklad wegla sie zapali.... Jeżeli coś moze się popsuć, to z pewnoscią się popsuje. Jeżeli coś może się popsuć w wielu miejscach, to pierwsze uszkodzenie wystąpi tam, gdzie wyrządzi najwięcej szkody. E. Murphy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 27.09.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Z tego samego zalozenia kanapka zawsze spada strona posmarowana maslem na dywan.... A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem za mój nowy dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.09.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Olo, tez mam mam sentencję idealnie dla Ciebie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 27.09.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To zeby rozluznic atmosfere spytam dlaczego 7 Eleven ma zamki w drzwiach zewnetrznych? to jakiś azjatycki dowcip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 27.09.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mogę podpalić opony przed Twoim domem? Zrozumiesz? Jeśli jesteś takim bohaterem śmierdzieli, może w sprawach cywilnych o skracanie Naszego życia także taki będziesz? Zastanów się co piszesz. Poczytaj o życiu w środowisku ze smogiem i dymem z niskiej emisji itp. Rozgarnij się. Sam się rozgarnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 27.09.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 A jak się zepsuje sterownik - elektronika ? Grzałka nadal zadziała ? chyba pora się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 27.09.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To zeby rozluznic atmosfere spytam dlaczego 7 Eleven ma zamki w drzwiach zewnetrznych? Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 27.09.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 to może jeszcze jeden argument do dyskusji ....wiekszsc osób z piecami na ekoWszystko ... chyba już sezon rozpoczęła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 27.09.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jeżeli coś moze się popsuć, to z pewnoscią się popsuje. Jeżeli coś może się popsuć w wielu miejscach, to pierwsze uszkodzenie wystąpi tam, gdzie wyrządzi najwięcej szkody. E. Murphy Co innego przezorność, co innego mania prześladowcza. Pierwsze jest prawidłowe, drugie utrudnia życie. Mam dwa samochody, ale z konieczności, a nie dlatego, że boję się że jeden się zepsuje. Mało tego, raz zdarzyło się, że miałem obydwa naraz w warsztacie, w jednym pękła szyba, w drugim padl rozrusznik. Kierując się Twoją filozofią, powinienem kupić trzeci samochód, tak na wszelki wypadek. Absurdalne, nieprawdaż? Jak padnie mi PC, to mam 2 "farelki" na strychu schowane. Dadzą sobie radę. Jakby mi padł kocioł na ekogroszek (którego nie mam), to też sam nic przy nim nie zrobiłbym bez serwisu. Jakaś różnica między PC i ekogroszkiem? No jest, PC nie pada co chwilę, jak ekogroszek znajomego. Jak padnie, dam znać. Zresztą, jak widać po wpisach na forum, bodajże pyxisowi coś drobnego padło i szybko to naprawił. Ps. w poniedziałek pomagałem sąsiadowi nosić ekogroszek, bo coś mu w kręgosłupie strzeliło. Niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 27.09.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 taka ironia... mieć pompę i nosić węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 27.09.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Olo, tez mam mam sentencję idealnie dla Ciebie : [ATTACH=CONFIG]281800[/ATTACH] No co ty, to jest moje ulubione hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.09.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Lanie wody ? Prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 27.09.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 to może jeszcze jeden argument do dyskusji .... wiekszsc osób z piecami na ekoWszystko ... chyba już sezon rozpoczęła ?? Ja rozpocząłem "sezon" w poniedziałek. W tym tygodniu było u mnie zimno. Jednego dnia rano musiałem skrobać szybę w samochodzie ... Niestety jak rano było tylko kilka stopni a dodatkowo mocno wiało , to ciężko oczekiwac aby w domu było 22 stopnie bez jakiegokolwiek ogrzewania. Dodatkowo cały tydzień niemalże był deszczowy i pochmurny ... W poprzednim roku rozpoczynałem sezon tez pod koniec września .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo72bis 27.09.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 (edytowane) Ja rozpocząłem "sezon" w poniedziałek. W tym tygodniu było u mnie zimno. Jednego dnia rano musiałem skrobać szybę w samochodzie ... Niestety jak rano było tylko kilka stopni a dodatkowo mocno wiało , to ciężko oczekiwac aby w domu było 22 stopnie bez jakiegokolwiek ogrzewania. Dodatkowo cały tydzień niemalże był deszczowy i pochmurny ... W poprzednim roku rozpoczynałem sezon tez pod koniec września .. Szkoda,że blokuje się coś co forum budowlane ma za zadanie i gdzie powinna przyświecać główna idea czyli pomoc inwestorom... W zeszłym roku sezon grzewczy na dobre rozpocząłem 26.09,na dziś dzień był tylko jeden dzień gdzie urządzenie grzewcze pracowało na potrzeby c.o,także sezon grzewczy w porównaniu z zeszłym rokiem się opóźnia Sądzę,że jest to związane z drugim czyli kolejnym sezonem grzewczym gdzie dom już się w pełni zaaklimatyzował Narazie nie ma nawet perspektyw,żeby rozpoczynać sezon grzewczy,temp. w domu 23st.C i ponad Edytowane 27 Września 2014 przez Arturo72bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 27.09.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ciekawe z czego ta temperatura się bierze, normalne perpetuum mobile, w dzień 20, w nocy spadało już poniżej 5, ok 10 to już standard a tym masz w domu 23 i dogrzewać nie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.09.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To sie nazywa "zyski bytowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 27.09.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ciekawe z czego ta temperatura się bierze, normalne perpetuum mobile, w dzień 20, w nocy spadało już poniżej 5, ok 10 to już standard a tym masz w domu 23 i dogrzewać nie musisz. no popatrz, ja mam w kamienicy bez żadnego docieplenia 21-22, chyba jakiś spisek, dzwoń po Macierewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts