danielss 31.03.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 blok z płyty - niedawno kupiłem mieszkanie na ostatnim pietrze niby wszystko ok nikt mi nie chodzi nad glowa - tyko czemu tak wszystko slychac z mieszkania ponizej gownie kroki - dokladnie slysze jak sie przemieszczaja po pokojach , glosy w kanalach wentylacyjnych , w szachcie z przewodami elektrycznymi _ jak poprawic akustyke - na podlodze jest parkiet , a na nim położone panele - kupilem dywany mieszkanie wyposazone a dalej slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal83 05.04.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dlatego lepiej kupować w nowym budownictwie, choć też nie wszystkie bloki mają odpowiednio zabezpieczoną akustykę, u nas w bloku 7 kondygnacyjnym słychać imprezy, organizowane nawet 3 klatki dalej - tak się nosi, ale jak to sprawdzisz przed kupnem - tylko można popytać sąsiadów w przypadku mieszkań z rynku wtórnego, natomiast z pierwotnego to .... multilotek. . Jeżeli poszukujecie ofert mieszkań z rynku pierwotnego w Krakowie to zapraszam na rynekpierwotnykrakow z polską końcówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielss 13.04.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ja nie mowie o imprezach _ jak gra muza to wiadomo _ ale kroki , kurna x lat meczylem sie mieszkając nad kims ( kroki itd) i teraz to samo tylko z dołu tak słychać ze mam wrażenie jakby ktoś chodził nademna ( a nademna juz tylko ptaszki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts