zachariasz 31.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Szukam opinii o nawadnianiu dokorzeniowym drzew Chodzi mi o coś w tym stylu http://nts.tanake.com.pl/sklep/system-rwsPodobno dobrze się sprawdza przy przesadzaniu starszych drzew, jak to sie sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronek232 31.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Taki system wkopuje się w sąsiedztwie systemu korzeniowego i woda uwalniana jest na różnej głębokości. Mam u siebie w ogrodzie, projektowała mi właśnie ta firma i wszystko gra, działa sprawnie, nie były konieczne żadne poprawki. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez bronek232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachariasz 15.04.2014 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź , czyli się sprawdza? Nie mam czasu na ciągłe podlewanie a po przesadzeniu drzewa musza być dobrze nawodnione co by nie poschły, tak słyszałem. Mówisz że to wystarczające? Może ktoś jeszcze to ma i właśnie po przesadzaniu drzew korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts