Gagata 01.04.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Cży można faktycznie (jak gdzies tam wyczytałam) śiągnąc gratis legalnie WORDA (nie musi byc najnowszy)?A czy programy biurowe typu Libre office czy inne ktoś używa? czy współpracują z WORDem?Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 01.04.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 LibreOffice jak i OpenOffice mają mają możliwość zapisania dokumentów w formatach Worda. Tak samo jak bezproblemowo je odczytują. Tak, współgrają ze sobą. Nie słyszałem o darmowych licencjach na Worda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo Bangladeszcz. A któryś byś polecił? W necie pojawiaja sie takie teksty, że LEGALNIE i ZA DARMO ściągasz WORDA.. Przypuszczam, że to się potem okazuje jakąś wersją miesięczną np bo też nie wierzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 02.04.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Korzystałem z obu, najpierw z OpenOffica, a później z LibreOffice i zostałem przy tym drugim. Według mojego doświadczenia oba programy nie różnią się zbyt wiele od siebie. Tzn nie tworzę jakichś skomplikowanych obliczeń excelowych, ani żadnych kosmicznych prezentacji. Obu używałem w zakresie trochę ponad typowe zastosowanie domowe. Jednak jakoś mimo wszystko bardziej podoba mi się LibreOffice Co do darmowych wersji. Może chodzi o darmowe wersje Worda 97, albo jakieś trialowe wersje. Z pewnością darmową wersje Worda znajdziesz na torrentach, no ale wiadome, że chcąc żyć zgodnie z literą prawa powinno się takich serwisów unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo raz jeszcze, ściągnęłam Libre, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts