Kobieta Budująca 01.04.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jakie rolety zastosować dla domu wysoko energetycznego w domu z jednowarstepwową ścianą gr 48 Zaprojektowano nadstawne z ociepleniem Dodam tylko ze nadproże jest roównoległe z otworem okiennym tzn nie jest w formie lutery L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markomix 02.04.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jakie rolety zastosować dla domu wysoko energetycznego w domu z jednowarstepwową ścianą gr 48 Zaprojektowano nadstawne z ociepleniem Dodam tylko ze nadproże jest roównoległe z otworem okiennym tzn nie jest w formie lutery L Witam jeśli by przesłał pan zdjęcie to moglibyśmy coś doradzić jakie rolety zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarara 16.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 A ja na Pani miejscu skonsultowałabym tę sprawę z firmą produkującą lub montującą takie rolety. W razie potrzeby przesyłam kontakt do firmy, która montowała rolety u mnie - http://wesa.pl/kontakt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkoziol 02.09.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dokładnie najlepiej skonsultować się z samym producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts