pianim 02.04.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak w temacie... na mój rozum genialni budowlańcy odpływ zbyt wysoko zrobili choć jak pomierzyłem to niby jest prawie ok... ale te "prawie" robi chyba dużą różnicę. Link do zdjęcia jak to jest w tej chwili poniżej. Jakie mam wyjścia? Podnieść wannę lub odpływ obniżyć? To drugie chyba nie do zrobienia u mnie... Chyba, że da się to jakoś inaczej rozwiązać? http://images62.fotosik.pl/832/6b3e1b09d90eacecm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 02.04.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No, Twoi budowlańcy śmiało mogą startować w fuszerce dekady. Obniżałbym odpływ. Zrób jeszcze ze dwie fotki, gdzie ta rura wchodzi w ścianę i te zdjęcia pokaż człowiekowi, co go teraz wynajmiesz. Przeciętny hydraulik, glazurnik czy inny budowlaniec sobie z tym poradzi. Ty miałeś pecha trafić na nieprzeciętnych.Podwyższenie wanny jak najbardziej możliwe, ale wysoka wanna to mniej wygodna wanna. No, chyba że pasuje Ci taka aranżacja, na przykład wanna na postumencie, 10 cm wyżej niż cała reszta łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianim 02.04.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź... widać moje obawy się sprawdziły. Biorę się za podniesienie wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 02.04.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To nie jest najlepsze rozwiązanie. To prowizorka, którą zapłytkujesz na lata. A po latach i tak będziesz musiał zrobić to, co teraz, czyli obniżyć odpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 02.04.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witaj, idąc tym tropem dobrze że nie zrobili odpływu jak do pralki ....ale poważnie, zobacz czy nie da się w ścianie obniżyć odpływu, może jest tam trójnik i wystarczy go obrócić, jeśli nie to tylko podniesienie wanny, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts