Zsazsa 02.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam! Dopiero zaczynam przygode z urządzaniem mieszkania, ale juz sie boje że zwariuje od ilości stylów i możliwości aranżacji..... Zostałam szczęśliwą posiadaczką 68 metrowego mieszkania, niestety albo stety w stanie deweloperskim i wielkimi krokami zbliża sie czas kiedy bede musiała zdecydować jak będzie wygladało to własne wymarzone M..... Przejrzałam już wiele stron i na szczęście zaczyna mi sie juz troche rozjasniać co mi sie podoba a co nie, jednak zawsze gdzieś tam pozostają wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zsazsa 02.04.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Poniżej pare zdjęć ze stanu jak to teraz wygląda: Salon Kuchnia (widok z przedpokoju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts