kamanww 02.04.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie Po dłuższym czasie anonimowego obserwowania forum postanowiłam - ujawnić się Aktualnie jesteśmy (ja, mąż i córcia 6 lat) na etapie poszukiwania projektu domu naszych marzeń. Ja wolałabym coś bardziej nowoczesnego, mąż przytulny domek z wielospadowym dachem. Trwają negocjacje, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo Działkę zakupiliśmy na wsi bo tam cisza i spokój. Na pewno jednak napiszę wszystko już wkrótce we własnym dzienniku budowy. Tymczasem będę się pojawiać z dociekliwymi pytaniami w dyskusjach na forum. Jeszcze raz witam i pozdrawiam! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acia86 02.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no witam... polecam dom w astrach z archonu my własnie zaczynamy byłam oglądać dom na żywo już wykończony w środku mega przytulnie i dach wielospadowy... trzymam kciuki za projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts