jolanta.sucharska 02.04.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam. Chciałabym poprosić o pomoc w aranżacji pokoju dla 5-letniego chłopca (sypialnia/miejsce do nauki/miejsce do zabawy). Pomieszczenie niby nie małe, ale również nie duże 3,8m x 3,6m - wysokość ścian 2,5m. Jak zagospodarować wnętrze, aby tzw. rosło wraz z dzieckiem (miejsce na ubrania, książki, zabawki; biurko; stolik; łóżko, aby pozostało jak najwięcej wolnej przestrzeni). Na pewno odpada tzw. łóżko na wysokości (piętrowe). W załączeniu plan wnętrza. Z góry dziękuję za ewentualne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 02.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Na jednej ze ścian umieściłabym szafę oraz półki na książki,ubrania,pod oknem biurko,obok łóżko a dalej kącik do zabawy z półeczkami na zabawki i stoliczkiem.http://images65.fotosik.pl/833/5bcb221494bc9fa5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta.sucharska 02.04.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam. Ewentualnie do propozycji aranżacji - mam zapytanie o umiejscowienie szafy - lepiej/praktyczniej umiejscowić ją przy drzwiach czy lepiej tuż przy oknie? Zastanawiałam się również czy nie wykorzystać tej przestrzeni za drzwiami - ale może już zrobiłoby się za ciasno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 02.04.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja nie ustawiłabym łóżka przy oknie, tylko na prawo od wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta.sucharska 02.04.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) ... to jak można zrobić, aby było ok? Jeżeli łóżko byłoby po prawej stronie od wejścia, a biurko nadal pozostałoby tuż przy oknie - to co z tą przestrzenią (niewielką) między łóżkiem a rogiem pokoju (prawym) obok biurka? Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez jolanta.sucharska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 02.04.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Łóżko można dać gdziekolwiek,ja umieściłam przy ścianie obok okna aby na przeciwko powstał mały kącik do zabawy.Natomiast biurko koniecznie musi stać przy oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts