darek2009 02.04.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jestem na etapie projektu. Skłaniam się ku wentylacji grawitacyjnej. Nie pytajcie dlaczego, nie chcę dyskusji na ten temat. Czy każde pomieszczenie w domu musi mieć kratkę wentylacyjną i kanał (komin) wentylacyjny? Pomijam tak oczywiste pomieszczenia jak kuchnia , łazienki, pralnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crisiano 02.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nie. Kominy wentylacyjne służą do wyciągu powietrza, a w pokojach potrzeba nawiewu czyli nawiewników no i możliwość migracji powietrza pomiędzy pomieszczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 04.04.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 a ja inaczej powiemjeśli ma działać to tak - w każdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts