Ula80 02.04.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam!Mam problem z wykończeniem podłogi.Otóż mam na podłodze położone panele, kilka ścian prostych ale mam też w pokoju ścianę, delikatnie mówiąc jak fale dunaju, oraz schody kręcone.I z tym mam problem bo nie wiem jak wykończyć podłogę wokół tej ściany oraz słupa od schodów.Średnica tego słupa to ok 15 cm.Czy są jakieś listwy elastyczne, którymi można wykończyć podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rikoki 04.02.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jeśli sprawa dalej jest aktualna zobacz np tutaj:http://www.polmarprofil.pl/listwy_podlogowe_profile_wykonczeniowe_elastyczne_flex_uniflex_rotoflex.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula80 08.02.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Znam te listwy , niestety problem w tym, ze panele są ułożone a by je zamocować trzeba wcześniej włozyć pod nie profil.A niestety teraz nie jestem w stanie rozebrac całej podłogi by je zamontować.Z czy jest coś mniej inwazyjnego?Ale i tak dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 14.02.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Wklej je bez tej szerokiej stopy. Wklej na klej elastyczny i przyciśnij na noc. Będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula80 15.02.2015 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Masz rację, tak zrobię.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 15.02.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 My tylko tak wklejamy listwy i nic nie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts