Pietras90 02.04.2014 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Potrzebuję opinii na temat zakupu mieszkania 63,68m2 Co o nim myślicie? Kupować czy wstrzymać się z decyzją ? Ja sam mam mętlik w głowie i nie wiem co robić Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Pietras90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitfromhell 03.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dobrze, zacznijmy od braku podstawowych informacji. CenaLokalizacja Miasto Piętro Jeśli chodzi o rozłożenie pokoi i ogólne zaprojektowanie bardzo mi się podoba! Brak ścian między kuchnią, a dużym pokojem ma swoje plusy i minusy, chociaż moim zadaniem wychodzi na +.Cena tutaj gra główną rolę i należy pamiętać, że nieruchomości to świetna inwestycja, chociaż nie dam sobie głowy uciąć jak dzisiaj wygląda rynek nieruchomości.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMI1719512288 03.04.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o rozkład, to dla mnie jest bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Układ ok,choć ten pokoik troszkę malutki,za to duża przestrzeń dzienna co się równoważy.Dla rodziny 2+1 na pewno wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieron56 15.04.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 dokładnie taki sam metraż ma mieć moje mieszkanie, obawiałem się że łazienka może być za mała(3,7m2) bo chcę tam wannę wstawić, ale widzę że można przesunąć ścinkę kosztem pokoju dziecinnego. Jak myślicie pokój 7,6 m2 wystarczy dla dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts