lump praski 05.12.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 JA wynająłem mieszkanie, bo ludzie byli z daleka. Ale na wiosnę już go nie będę miał i co? Mam ich wziąść do domu? Horror-mieszkam w bloku! Co robilście? Jakieś przyczepy?(ich jest 5-cioro) Myślałam bobiczku, że Cie wysiedlili z chałupy I dopiero jak spojrzałam na date wpisu to zrozumiałam Kto wie co tam sie dzieje ........ bo cos go ostatnio nie widac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.12.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Co robilście? Jakieś przyczepy?(ich jest 5-cioro) Pięcioro powiadasz. To faktycznie, któreś z nich musi mieć kłopot z partnerem. no wiesz, 8-lat temu pisałem. dzisiaj napisałbym że jest ich 5 - i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.12.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Myślałam bobiczku, że Cie wysiedlili z chałupy I dopiero jak spojrzałam na date wpisu to zrozumiałam a ile włosów na klacie i zębów zdrowych jeszcze wtedy miałem, ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.12.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Kto wie co tam sie dzieje ........ bo cos go ostatnio nie widac ...... bo się po prawnikach włóczę, a kiedy mnie u nich nie ma to zarabiam na kolejne wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a ile włosów na klacie i zębów zdrowych jeszcze wtedy miałem, ojojoj Zadbaj o siebie, bierz Danacol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.12.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kto wie co tam sie dzieje ........ bo cos go ostatnio nie widac ...... bo się po prawnikach włóczę, a kiedy mnie u nich nie ma to zarabiam na kolejne wizyty No wlasnie przypuszczalam, ze jednak cos sie dzieje .........tzn dzieje sie zawsze ale czasem jakby wiecej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ...*Niby nie ma tego w umowie ale planujemy dowozić raz dziennie jakąś zupę z wkładką i chleb. Mam obiekcje czy takie warunki są OK. I jak ze sprzątaniem, praniem pościeli? warunki są OK co do sprzątania - jakąś sprzątaczke można im od czasu do czasu podesłac ... z praniem bym nie przesadzał - jesli maja betoniarke i wode, dac im tylko proszek i niech sobie sami piorą będzie to tzw. "upiór dzienny" /w odróznieniu od upiora nocnego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 miałam w umowie zakwatreownie+ posiłek ciepły-obiado-kolacja, kt. górale pokrywali do 30zł....czyli jeślibym nie znalazła nic za taką cenę różnicę musiałam dopłacić...zanalazłam .....mieszkali u pani u kt. wcześniej spali robotnicy budujący autostradę...pani zadowolona bo zgarnęła ładną sumkę przed świętami w zeszłym roku górlale zadowoleni bo gotowała mocne góralskie posiłki- nie odłuszczony rosołek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts