gabione 03.04.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Stoję przed wyborem projektu małego domku w granicach 110m2. Chciałbym zaciągnąć opini nt który z dachów będzie tańszy w wykonaniu. Przyjmujemy że obydwa mają powierzchnię po 220m2, dach pokryty blachodachówką, więźba tradycyjna, kąt nachylenia 30 stopni. Z góry bardzo dziękuje za opinie. 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 03.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Trapezem jeszcze by można coś pokombinować, ale blachodachówką bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.04.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 2 będzie tańszy bo ma tylko jeden kosz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 04.04.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 E chyba 1 (czarny) ma jeden koszAle ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabione 04.04.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 E chyba 1 (czarny) ma jeden kosz Ale ja się nie znam Ja się też nie znam, ale z tego co wyczytałem w google to 1 ma jeden kosz. Powiem szczerze, że nawet nie wiedziałem co to kosz. Może kolega Andrzej Wilhelmi się przejęzyczył bo sądząc po ilości postów raczej wie co mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.04.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie przejęzyczyłem się tylko walnąłem głupotę. Myślałem o "1' a napisałem "2". :bash:Głupio by było to teraz poprawić bo wówczas Wasze wpisy nie miałyby sensu więc pozostawiam ten wpis w nietkniętym stanie. Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi i przepraszam za tą gafę. Oczywiście "1"! Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 05.04.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie przejęzyczyłem się tylko walnąłem głupotę. Myślałem o "1' a napisałem "2". :bash:Głupio by było to teraz poprawić bo wówczas Wasze wpisy nie miałyby sensu więc pozostawiam ten wpis w nietkniętym stanie. Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi i przepraszam za tą gafę. Oczywiście "1"! Pozdrawiam. Tak też myślałem iż to pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts