xmichal79x 03.04.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 WItam, Mamy właśnie podpisać umowę handlową na dostawę gazu do naszego domu i nigdzie w sieci nie mogę znaleźć inormacji jacy sprzedawcy gazu działąją na moim terenie oprócz PGNiG. Do tego za Chiny nie mogę znaleźć w necie informacji o kosztach za m3 żeby ewentualnie móc porównać ofery. Znacie może jakieś strony, na których mogę znaleźć te informacje? Warto wogóle się tym interesować, czy rożnice w cenach są minimalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 02.05.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witam - może jednak ktoś odpowie - też mam ten sam problem. Do xmichal79 - a może już sam znalazłeś rozwiązanie, jestem z Łódzkiego - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmichal79x 04.06.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Hej, W końcu, z braku czasu na analizę, podpisałem umowę na dostawę z PGNiG, tzn w ich budynku na Uniweryteckiej, teraz się to nazywa zdaje się Mazowiecka spółka Gazowa, ponieważ mam końcówkę budowy, olałem temat, nie mam czasu na szukanie. Natomaist w samym biurze można dostać listę wsystkich sprzedawców gazu, więc jeśli masz czas o ochotę to analizować to możesz do nich podejść i poprośić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts