roofii 04.04.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam.Jeśli zamieszczam w złym dziale proszę przenieść.Położyłem gres poler(pokryty fabrycznie woskiem),w kolejności: -Przyklejanie -fugowanie -usuwanie wosku i tutaj po usunięciu wosku są zmatowienia(głównie krawędzie płytki).Pod światło wygląda to ochydnie. Klej usuwany delikatnie(zresztą przyczepiał się do wosku).Czy jest możliwe aby płytki były fabrycznie niedopolerowane???Lub krawędzie zmatowiały podczas transportu?Ja obchodziłem się z nimi podczas kładzenia jak z jajkiem.Na świeżo usuwałem klej nie dopuszczając do wyschnięcia.Klej polecił sprzedawca z castoramy ATLAS SUPERGRES UELASTYCZNIONY. Nie wiem co robić z tymi zmatowieniami. Pozdraiwam http://images63.fotosik.pl/838/35716cb040293896m.jpg w sztucznym świetle padającym z góry jest to niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roofii 05.04.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jaki Nie było tego wcześniej,dopiero po zdjeciu wosku(ściągałem po fugowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 05.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No ciekawy przypadek raczej z twojej winy nie zmatowialy, reklamuj towar tylko szkoda ze już ulozony, mam podobny gres polerowany zaraz po ulozeniu go zaimpregnowałem srodkiem sopro i jak na razie wszystko ok tylko widać delkiatna ryski np. po odkurzaczu czy piaskiu spod butów, u was tez gres polerowany się rysuje, czy to normalne zjawisko przy gresie polerowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roofii 14.04.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Spróbuję zareklamować.Ogółem ten poler to porażka.Jak zapatrują się ma już położone płytki?Pewnie będą szukać mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 14.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 być może ze będą szukac wint w tobie, ale jaka może być twoja wina sam ranty plytek matowiles papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.04.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 .... jak na razie wszystko ok tylko widać delkiatna ryski np. po odkurzaczu czy piaskiu spod butów, u was tez gres polerowany się rysuje, czy to normalne zjawisko przy gresie polerowanym. ...ma prawo się rysować - jak nie będziesz pilnował się ze zmianą obuwia na bamboszki to za pół roku zamiast poleru będziesz miał szlif matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.04.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ... http://images63.fotosik.pl/838/35716cb040293896m.jpg w sztucznym świetle padającym z góry jest to niewidoczne ...to jest nie do obrony jako reklamacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roofii 14.04.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ...to jest nie do obrony jako reklamacja. Uzasadnij dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roofii 15.04.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie pozostaje mi nic innego jak skuć ten badziew- nie przemyślany zakup.I kupieniu czegoś praktycznego i sensownego.Człowiek uczy się na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts