Nikmot 05.04.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, Mam do zrobienia ok 60 m ogrodzenia furtka, brama, Chciałbym aby było z przęseł , słupków, oraz w niektórych miejscach slupki z cegły klinkierowej. Czy możecie polecić, firmę która we Wrocławiu wykona takie ogrodzenie - raczej w niższej półce cenowej przęsła, lub ewentualnie firme która zmontuje całe ogrodzenie z przęseł, furtki , bramy zakupionej z systemów z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, Mam do zrobienia ok 60 m ogrodzenia furtka, brama, Chciałbym aby było z przęseł , słupków, oraz w niektórych miejscach slupki z cegły klinkierowej. Czy możecie polecić, firmę która we Wrocławiu wykona takie ogrodzenie - raczej w niższej półce cenowej przęsła, lub ewentualnie firme która zmontuje całe ogrodzenie z przęseł, furtki , bramy zakupionej z systemów z marketu kto by nie robil szykuj sie na kilkanascie, kilkadziesiat tysiecy. W zeszlym roku robilem ogrodzenie z paneli 3D i tez 60m. Razem wyszlo mmnie z brama i robocizna 14tys a tu ani jednej cegielki klinkierowej nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikmot 07.04.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 mozesz podrzucić zdjątka swojego ogrodzenia, niestety tak jak mówisz, koszta mnie martwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts