OlaK 23.05.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Mam pytanko... A gdzie zaplanowaliscie barek z alkoholem i jak jest rozwiazany? W salonie? W kuchni? W barku na granicy salonu i kuchni? ... ? W szafce w jakims wiekszym meblu? W osobnym meblu np. barku-stoliku na kolkach? A jak w barku na kolkach to gdzie ten barek trzymacie na codzien? Tak sie pytam, bo zaczelam miec watpliwosci co do swojego rozwiazania, tzn. zeby alkohole wpakowac do szafki w regale w salonie... Ta szafka w regale to takie rozwiazanie 'na odczepne', bo w sumie malo tego alkoholu i mamy i pijemy. No ale na wszelki wypadek jakis barek byc powinien a Wy co macie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 24.05.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Barek (a raczej szafka) otwierana z obu stron na granicy kuchni i salonu. Jak nie chcę, by goście spoglądali, to otwieram od strony kuchni, a jak mam ochotę na wino z męzem przy boku to od salonu, bo mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts