Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPS, to zdjęcie na tej stronie jest już chyba od dwóch lat.

Dzwoniłam, próbowałam to wyjaśnić, ale mają mnie gdzieś.

Co mam zrobić? do sądu iść?

Zresztą ta strona jest chyba już nieaktualna.

Przynajmniej u mnie jak klikam na kontakt, to pojawia się komunikat,

że strona nie istniej.

Edytowane przez tola

ToluJuż tu nie raz zadawałam Ci pytania o roślinki i mi pomgałaś - DZIĘKUJĘ. Chciałabym bbb miec tak pięknie jak Ty, ale ja nie bardzo lubię działać w ziemi. Jednak jesteś dla mnie INSPIRACJĄ i Twój zakątek.

Taki to cep ze mnie co nawet nie wie co to: " nasiona pietruszki naciowej"..zatem idę poczytać Was rok wcześniej, bo muszę się dowiedzieć kiedy mam coś posiać;)

Taki to cep ze mnie co nawet nie wie co to: " nasiona pietruszki naciowej"..zatem idę poczytać Was rok wcześniej, bo muszę się dowiedzieć kiedy mam coś posiać;)

naciowa to nie korzeniowa, rosnie tylko zielone u gory bez bialego korzenia :D

nauczysz sie, kazdy kiedy zaczynal:cool:

Tolusia obecny kolor to odcienie rudości, a teraz mi S zakupił mocno rudą farbę, tylko czasu brak na jej położenie zobaczymy co z tego wyjdzie, a jeszcze przed świętami czeka mnie fryzjer i mam ochotę na bardzo króciutkie włosy, choć teraz też nie mam za długich;)

Co do zdjęcia, to rzeczywiście to jest chamstwo, tylko chyba nie warto się szarpać, bo korzyści żadnych tylko nerwy.

Jea jeszcze raz dzięki za życzenia.