Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co, myślałam, że ja to taka fajna jestem, że pojęcie próżności jest mi zupełnie obce i takie tam jeszcze inne rzeczy o sobie myślałam :roll: ...

...a tu figa.... :oops: ......próżna jestem jak diabli, bo jeśli to, co piszecie czytam z taką przyjemnością, gębusia mi się cieszy i anielski wyraz przybiera....to co to jest??!!.... :o 8) :roll: :oops:

Bardzo Wszystkim dziękuję. Z powodu notorycznego braku słońca też miałam podreptać do psychologa (Magi, zostań tutaj), ale jak tak tu wesoło, to nigdzie się nie wybieram. :D

Renatko, jarzębiny przy ulicy będą na pewno, niech no tylko ziemia odmarznie.

Teska, zapewniam, że pod korą jest agrowłóknina. Za płotem sąsiad nie kosi swojej posesji, buja tam wszystko co chce i sieje nasionami nieprzytomnie. Więc muszę się bronić.

Majka, marność w Twoim ogrodzie?....czekaj no, niech tylko wiosna przyjdzie, już ja Cię zdopinguję do pracy, będzie jak w Powsinie.

A miłośnicy sznurka: Agacka, Jamles, Aga J.G......proszę o telefon do przyjaciela (czytaj toli)......już ja z Wami pogadam 8) :D

Tolu, jesteś niedościgła. Ten trawnik... sorry ten zielony dywan :D

Tomku, trawnik na działce nie byłby taki równy, dywanowy, gdyby nie nożyczki i strzyżenie Whispera :wink: , prawdaż?

Aga numer telefonu masz na privie.

Sebastiano dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Tolu,

to ja będę do Ciebie wpadać i koić moje skołatane nerwy.

Posiedzę sobie tutaj trochę w Twoim ogródku, od czasu do czasu - dobra?

Dobrze, że mam niedaleko, bo często potrzebuję natychmiastowej terapii.

Powiedz, że mogę proszę. Posiedzę sobie, kwiatki powącham.....

Mogę?

I kto powiedział, że nie lubi poniedziałków, ja lubię bardzo :D

Sonika, masz już u mnie swój osobisty leżaczek. Więc wchodź bez pukania i butów nie zdejmuj :wink:

Aga, Maluszku dzwońcie ile możecie, a nawet dużo więcej, niż chcecie.

Maluszku, Aga, to po przekątnej kraju...dlaczego tak daleko się buduje, to nie wiem.. :roll: , ale Ty masz rzut kamieniem...zamiast rzucać, wsiadaj w autko, 2 godzinki i jesteś u mnie.

Zeljka...dzięki :D wiesz, w raju to się czułam będąc w Chorwacji widząc wodospady Krka. To jest kawałek raju na ziemi, wiesz zresztą.

Ta malutka kaskada, którą chcę zrobić, to będzie takie wspomnienie tego co widziałam i za czym tęsknię.

Zeljka...dzięki :D wiesz, w raju to się czułam będąc w Chorwacji widząc wodospady Krka. To jest kawałek raju na ziemi, wiesz zresztą.

Ta malutka kaskada, którą chcę zrobić, to będzie takie wspomnienie tego co widziałam i za czym tęsknię.

Oj, Tolu niestety nie bylam tam ale wiem ze zdjec...

A u ciebie bedzie nie tylko kawalek Chorwacji.., ale chyba na prawde kawalek tego zagubionego raju... Czy to talent wrodzony czy tez do tego masz jakies wyksztalcenie w tym kierunku? Jak mozna zapytac... :oops:

Zeljka, kawałek Chorwacji mam w postaci białych pięknych kamieni, które przywiozłam z plaży, nie mogłam się im oprzeć. Leżą przy oczku wodnym na działce, szyszki pinii też.

Zamiłowanie do przyrody mam po mamie, która uczyła biologii, uprawiała ogródek, skalniaczki, rabatki kwiatowe, ziołowe i takie różne rzeczy.

Tata ma zdolności artystyczne, pięknie rysuje. Więc coś tam w genach... :wink:

Nosi mnie trochę po świecie, jest tyle pięknych miejsc, których nigdy nie zobaczę, a chciałabym bardzo, no cóż....świat jest wielki....możliwości nie koniecznie...