Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziś mamy swoje małe święto, 19 Rocznicę Ślubu

niezły staż :wink: ...chciałoby się co najmniej drugie tyle :D

Oj Toluś, to ogromniaste gratulacje. Życzę mnóstwo miłości, namiętności, szcześcia, wytrwałości. Samych radosnych chwil i zero złości. No i kolejnych wspólnych co najmniej 19 lat!!!

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla, dziękuję pięknie za życzenia.

I też się cieszę, że poprawiłam Ci humor odnośnie gabarytów działki.

Małe jest piękne? :wink: ...czemu nie, mniejszy teren można bardziej dopieścić 8)

Jea, dzięki,

człowiek z wiekiem nabiera mądrości życiowej (ponoć :wink: ) i łatwiej mu zdefiniować pojęcie prawdziwego szczęścia :D pozdrawiam całą Rodzinkę :D

Froschka, buziaczki wielkie za piękne życzenia i Tobie i Froschowi :D

Angelika, bardzo dziękuję za dobre słowa. Tak całkowicie bez spięć, to się chyba nie da, bywa, że ostro się spieramy.

Dwa dość silne charaktery, to czasem iskrzy :wink: ale przynajmniej nie jest nudno :D

jeszcze raz bardzo dziękuję.

Zeljka, dzięki za gratulacje :D

No i szampan od nas dla Wszystkich wpisujących się i czytających

i fragment studenckiej piosenki, (czasy w których się poznaliśmy), tak mi się teraz przypomniał :D

...niech nam będzie w kolorowym kolorowiej,

przeżywajmy, póki co, póki sny,

niech muzyka nam chodzi po głowie,

bo muzyka, muzyka - to my ....

http://slub.onet.pl/_i/obrazki/przyjecie/toast.jpg

Tolu,

najszczersze gratulacje Tobie i Mężowi.

Chcialabym Tobie również bardzo podziękować za Twoją galerię. Zawsze, gdy problemy na budowie mnie podłamują, zaglądam do Twojej Galerii. Piękny dom i ogród podnosi mnie na duchu.

Pozdrawiam serdecznie i jeszce raz wszystkiego najlepszego

Sloneczko, muszę pokazać Mirasowi to, co napisałaś, może w końcu uwierzy :wink: :lol:

Tosinek, rzeczywiście, 19 to piękna liczba, niby tak niedawno tyle miałam...hm....niedawno :wink:

Joola, dziękujemy za piękne życzenia, no i jak zwykle, buziaki od Mirka :roll: :D

Marjucha, dzięki, jak rozumiem, muszę więcej imprezować, byś tu częściej zaglądał :wink:

to się da zrobić :D

Anoleiz, miło mi baaaaaaardzo, że tu zaglądasz, pozdrawiam serdecznie i dziękuję :D

Roszponko, tak, za rok okrągła rocznica ślubu, okrągłe rocznice naszych urodzin,

okrągła liczba lat budowania (5 :roll: )...no i może przeprowadzka...fajnie by się to wszystko zgrało :D

Rrmi, dziękuję, pograliśmy wczoraj dużo dobrej muzyki z tamtych lat, jak zwykle się wzruszyłam, ale też i pomyślałam o Tobie, tak już mam, tak już będzie :D

Zakrzewianko, bardzo dziękuję za miłe słowa, one utwierdzają mnie w przekonaniu, że to co wklejam i piszę, ma sens, jest komuś choć trochę potrzebne. Pozdrawiam najserdeczniej i zapraszam :D

Późnym wieczorem wyciągnęliśmy z szuflady lekko przykurzoną (wstyd :oops: )

kasetę wideo z tamtego Dnia, sprzed 19 lat...

wróciło mnóstwo wspomnień, obrączka, która nie chciała wejść na palec, bo spuchł, z emocji chyba,

orkiestra, która się spóźniła o ponad godzinę, fotograf, który przyszedł do kościoła w połowie uroczystości,

wspominaliśmy wszystkich przyjaciół z akademika, którzy uczynili z przyjęcia weselnego takie balety,

że do dziś wspominając śmiejemy się do łez :lol: :lol: :lol:

i utwór Phila Collinsa "A Groovy Kind Of Love, który był głównym motywem muzycznym na naszej kasecie, do dziś mam dreszcze

http://taneczna.wrzuta.pl/audio/17Sgti0zPG/phil_collins_-_a_groovy_kind_of_love

Rrmi, dziękuję, pograliśmy wczoraj dużo dobrej muzyki z tamtych lat, jak zwykle się wzruszyłam, ale też i pomyślałam o Tobie, tak już mam, tak już będzie :D

Chyba zaczne zadzierac nosa .

No bo jesli Ty pomyslalas o mnie w taki dzien to chyba moge , co ? :D :p

Verunia, wypatrywałam, wypatrywałam i nie wypatrzyłam :(

a czekałam z kawą i ciastem...

:( Machałam przez cały czas, ale pewnie w tym czasie parzyłas kawę

Nic to, jeszcze to nadrobimy :D

Dużo szczęścia i żeby zawsze miłość kwitła między Wami jak te róże

http://kwiatek.i5.pl/images/fullsize/red-dozen-green.gif

Tolu, przeglądając internet natknęłam się na pewną stronkę i odrazu przypomnialam sobie o Twoich dylematach z łupkiem.

Zerknij:

http://www.stegu.pl/gal.php?back=mexicana&gal=kamieniopodobne/gal/mexicana&il=32&id=15

ooooo a tutaj ściana z kominkiem w środku - coś podobnego jak u Ciebie:

http://www.stegu.pl/gal.php?back=alaska&gal=kamieniopodobne/gal/alaska&il=17&id=9

Pozdrawiam :D

DarioAS, dziękuję za życzenia i słodkości,

wiśnie w czekoladzie to moja największa słabość (w temacie łakoci :wink: )

Rrmi Sis, Ty to możesz nosa zadzierać cały czas.

Jak talenty rozdawano, to byłaś pierwsza we wszystkich kolejkach.

I Ty dobrze o tym wiesz kochaniutka.

Moje wielkie gratulacje za całokształt :D

Jak śniegi stopnieją, to się wybiorę, by te gratulacje złożyć osobiście, na progu domu (to moje marzenie)...buziaki :D

Soniczko, Verunia, dzięki za życzenia i przepiękne róże.

Jak dobrze, że ilekroć tu zajrzę, to one zawsze będą świeże :D

Krzysztofie54, spróbuję sprostać Twoim życzeniom, pozdrawiam :D

Asia R, dziękuję za te linki. Firmę Stegu znam, widziałam ich wyroby w Castoramie. Płytki są ciekawe, ale kolorystycznie nie było tego, czego szukam.

Na zdjęciach wyglądają lepiej niż w rzeczywistości, tak więc chyba ten naturalny łupek wybiorę i niech się dzieje co chce :wink:

Zakrzewianka, tak, te moje wnęki są kartonowo-gipsowe.

Myślę, że możesz je wykorzystać w pomieszczeniu przeznaczonym na bibliotekę. Półki wyłożysz drewnem, albo szkłem i będzie dobrze.

Ja tez tak chciałam zrobić w takim dodatkowym pomieszczeniu nad garażem, ale muszę tam położyć tapety, dużo jest pęknięć, więźba mocno pracuje i tapeta to zamaskuje.

A wyklejanie takich wnęk byłoby kłopotliwe, tak więc chyba będą drewniane półki.

Marzą mi się przymocowane do takich prawdziwych okorowanych, sękatych sosnowych pni, które byłyby stelażem takiego regału. Półki też takie nie wygładzone heblem, dość surowe. Zobaczymy co z tego wyjdzie.