Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamles, w poprzek to nie jest, ale czy całkowicie w poziomie to nie wiem...zaraz jadę sprawdzić, bo dziś już kończą tę zabawę...

coś długo trwa ten odbiór :roll: ..........chyba nie skuwają :roll: :-? ....tfu, tfu 8)

no i tfu, tfu nie pomogło...skuwają :roll:

ale nie łupek 8)

jeszcze nie wybudowane, a juz remontowane :roll: ..........jak umnie :-? :wink:

No i nie zabawię się dziś jeszcze w Św. Mikołaja,

ale zamierzam spełniać Wasze życzenia, może do świąt się wyrobię :roll: :wink:

piszcie zatem listy, piszcie i bądźcie dobrej myśli :D

Dla fachofcóf to chyba tylko rózgi będą,

chcą przychodzą, nie chcą, nie przychodzą...i co tu pstrykać? :(

Wasiek, ja nie wiem skąd jeszcze we mnie te pokłady cierpliwości, dziś nawet mój glazurnik stwierdził, że jest dla mnie pełen podziwu.

Ja chyba jestem dla nich za dobra, za wyrozumiała...powinnam zacząć gryźć :wink:

Stolarz dziś oświadczył, że ma tak dużo roboty, że blat do umywalki to najszybciej pod koniec stycznia :evil:

A moje zamówienie złożone kilka miesięcy temu to nie jest robota z której musi się wywiązać?

...nie musi, bo tola przecież cierpliwa kobitka...poczeka :evil: :evil: :evil:

Gohna, zawstydziłaś mnie,

ja drzwi mam otwarte Skarbeczku, tylko za drzwiami wciąż nie ma tego, na co Ty czekasz, a ja jeszcze bardziej :(

wypij ze mną piwko...za pomyślność :wink:

http://www.ksiazka-kucharska.pl/img/artykuly/piwo/image001.jpg

Wasiek, ja nie wiem skąd jeszcze we mnie te pokłady cierpliwości, dziś nawet mój glazurnik stwierdził, że jest dla mnie pełen podziwu.

Ja chyba jestem dla nich za dobra, za wyrozumiała...powinnam zacząć gryźć :wink:

Stolarz dziś oświadczył, że ma tak dużo roboty, że blat do umywalki to najszybciej pod koniec stycznia :evil:

A moje zamówienie złożone kilka miesięcy temu to nie jest robota z której musi się wywiązać?

...nie musi, bo tola przecież cierpliwa kobitka...poczeka :evil: :evil: :evil:

ja drzwi mam otwarte Skarbeczku, tylko za drzwiami wciąż nie ma tego, na co Ty czekasz, a ja jeszcze bardziej :(

http://www.ksiazka-kucharska.pl/img/artykuly/piwo/image001.jpg

Tola, tego się po Tobie nie spodziewałem.

Nie dość, że połowa to pianka, to do tego tylko 0,2litra :roll:

Jaja sobie robisz :wink: :lol: :lol: :lol:

A cierpliwość piękna cecha :wink:

Cierpliwość, cierpliwością a przekładane terminy to nasza budowlana codzienność. Ja powiedziałam mojemu obecnemu hydraulikowi, że 10 mam umówione na 100% wylewki i musi się sprężać. O!!! Pan z rozbrajającą miną stwierdził..... to musimy w niedziele popracować.... :cry: myślał chyba, że ja powiem, że nie, a ja z ochotą przytaknęłam, a niech tam jeden dzien zwłoki to bardzo dużo..... :wink: :wink: :wink:

Tola, a tak swoją drogą to masz rację. Gdyby nie cierpliwość w Twoim przypadku to nie miałabyś takiego efektu w domku jak masz.....chociaż z drugiej strony, gdyby znaleźć cudownego fachowca z prawdziwego zdarzenia to i nie trzeba byłoby tak długo na wszystko czekać.

Co do stolarza, to ja schody zamówiłam juz w sierpniu na miesiąc luty. Niestety, juz stolarz mówi mi, że nie da rady.....Ja też troszkę naciągnęłam termin lutowy ale zrobiłam to z premedytacją...i tak chyba nic z tego nie wyjdzie...

No cóż, mamy w co się "bawić" :) :) :)

Tola, tego się po Tobie nie spodziewałem.

Nie dość, że połowa to pianka, to do tego tylko 0,2litra :roll:

Jaja sobie robisz :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Marjucha, miałam ciężki dzień,

dzięki, to mój pierwszy śmiech dzisiaj....słychać? :lol:

no dobra, jak mało, to....dołożę kanapkę :wink: :lol:

http://www.kompas.pl/img/strefa/tworczosc/kanapka.jpg

Tola, a tak swoją drogą to masz rację. Gdyby nie cierpliwość w Twoim przypadku to nie miałabyś takiego efektu w domku jak masz.....

Ja już nie wiem, co ja w tym domu mam, za długo to wszystko trwa....

Czasem myślę, czy nie zacząć remonować tego, co zostało zrobione na początku :roll:

toż to wieki temu, już stare i niemodne :wink:

...gdybyśmy my mieli teraz zaczynać, nie byłoby tej budowy,

rzeczywiście to były inne czasy cenowe, zdążyliśmy to wykorzystać, na szczęście

:D

Tolu,

z Tobą zawsze :wink: , wypijmy za pomyślność, cierpliwość, fachowców (żeby nas nie opuszczali :wink:) i za kolejne święta w rodzinnym gronie...

http://www.pubowicz.pl/body/glowna/pomorskie/jastrzebia/info_pub/drink/img/jastrzebia_drink_bar_02.jpg