Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak sobie oglądam różne domki mniej śliczne, śliczne i bardzo śliczne.... :lol: ...oglądam i podglądam :oops: , bo niedlugo wiosna i może coś w końcu bym jeszcze porobil przy swoim domku, ale.... wiesz Tolu, przy tobie to naprawdę można się nabawić kompleksów... :cry: :wink: ... jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem!!!! Brawo i szacuneczek wielki :lol: BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!!

...do dzisiaj myślałem, że to ja mam domek dopracowany w szczególach... ale i tak dlugo mi się to udawało :wink: ....i po co ja tutaj wlazłem???? :evil: :lol:

Luśka, Whisper straszył, mnie adopcją, tak więc ogród będzie zrobiony.

George za to ja wiem, po co tu teraz zajrzałam :oops:

I powiem tak: Dom masz dopracowany, dopieszczony i już mieszkasz, a ja nie wiem kiedy to u mnie nastapi.

Masz tak duży ogród, którego Ci szczerze zazdroszczę, piękne brzozy przy altance, wierzby płaczące, boisko dla syna i te przesympatyczne zwierzaki. To Tobie należą się brawa. Czarne kocisko przecudne :)

A właśnie. Ponieważ jestem na etapie robienia pierwszej łazienki,

snułam się po sklepach z armaturą, w poszukiwaniu czegoś, co mnie zauroczy.

W jednym ze sklepów, w umywalce zobaczyłam śpiące, żywe, cudo.....popatrzcie:

http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/147.jpg

Tolu - kotki i kocury to nie w tym wątku :roll: :wink: :D

co Ty gadasz Bodziu ? :lol: :lol:

Przeciez Tola to jest tu jak u siebie w domu

:p :D

W tym pieknym domu i ogrodzie ,

ech , tez bede sie kiedy o adopcje starala :roll: :roll:

czyli choroba sieroca mi nie grozi :D

Aga, Ty taki sprytny gekonik, łapkami szybko przebierasz...dasz radę.

Dziś -17 w dzień...w nocy -26 boję się o niektóre rośliny. To pierwsza ich zima, ciekawe, czy dadzą radę. Migdałek, ostrokrzew, ligustr, może być ciężko. :(

Jamles, chcochoły się stawiało, jak się słomę miało.....skąd ja teraz słomę wezmę??? kombajny robią jakąś sieczkę, ech...

Chochoł ładnie zrobiony, to fajna ozdoba ogrodu zimą.

Owinięte, ale czy szczelnie? okaże się wiosną. I wtedy powiecie, że rezygnujecie z adopcji, bo tola przereklamowana :(