Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ładny kotek...

....może to ona? 8) :wink:

Mpb1971 ...dziękuję :D jadąc do W. dam znać, umówimy się :D

Szczerze mówiąc patrząc na termometr za oknem, cierpię, myśląc o tych wszystkich nowo posadzonych roślinach. Czy one dadzą radę znieść te -30???

:cry: :cry: :cry:

• 3 weeks później...

Ew-ka buziaczek.

Lecz szybciorem to chore gardło, by Ci źle i smutno nie było.

A z wnętrzami, cóż, kłopoty są. Najpierw po zamontowaniu umywalki okazało się, że ma feler.

Trzeba było demontować i wymieniać. Później źle zamontowano brodzik (pod glazurę) i otwierane drzwi kabiny się nie złożyły.

Trzeba było rozwalić płytki obudowujące brodzik i wszystko montować od nowa.

Wanna sprowadzana na zamówienie, czekaliśmy dwa tygodnie dziś wreszcie przyjechała z POOLSPY ze Szczecina.

Radość była krótka. Uszkodzona.

Nie powiem już co mamrotał pod nosem mój fachowiec.

Trzeba zamawiać następną, a to dla niego kolejne dwa tygodnie przestoju, dla nas też.

I jak tu nie wierzyć w złośliwość przedmiotów martwych?

• 2 weeks później...

Wieczorem, przy zapalonych światłach wygląda dużo ładniej, ale zdjęć jeszcze nie zrobiłam.

Za ścianką od prysznica będzie półka na ręczniki, pod którą będzie stał kosz wiklinowy na rzeczy do prania.

Pod umywalką będzie szafka, a po jej lewej stronie słupek na ukrycie wszystkich rzeczy, które w łazience być muszą,

lecz nie koniecznie na wierzchu.

Z tego samego materiału półka nad zabudową geberitu.

W oświetlonej wnęce nad wanną będzie prawdziwa plaża.

I to ona będzie ozdobą tej łazienki.

Zdjęcia wkleję, jak tylko się pojawi.

Tolu- czarodziejko-wiedziałam ,że będzie ładnie ale nie przypuszczałam ,że TAK ładnie :lol:

Kabina piękna ,już widzę tę plaże ....właśnie pokazuję Heniowi Twoj projekt i opowiadam o plaży !!!!Ludzie !!!! co Ona jeszcze wymyśli ???

Pięknie ......niestety..... :cry:

:D

Dziękuję za miłe słowa i mam prośbę, jeśli coś jest nie tak, napiszcie mi o tym, mam do zrobienia jeszcze dwie łazienki, chcę uniknąć błędów i takie uwagi mogą mi w tym pomóc.

Zeljka w poniedziałek zerknę do faktury którą mam w pracy i podam nazwę tej płytki. Ma rozmiar 45x45 jest duża i naprawdę ładnie wygląda w rzeczywistości. Były też inne kolory z tego rodzaju.

Ew-ka pojadę dziś wieczorem kliknąć zdjęcia przy oświetleniu sztucznym i natychmiast zerwę wszystkie taśmy, dzięki za przypomnienie.

Stolarka drzwiowa robiona na zamówienie ma być w kolorze parapetów. Będzie grało to ze sobą, prawda?

Janika kabina szklana jest z Cersanitu. Chciałam z Sanplastu, ale była droższa o 800zł. Miała lepsze zawiasy i brodzik montowany pod glazurę, co jest lepsze, bo nie widać sylikonowania. Trudno, zadecydowała cena.

Aga J. G. tak, ta moja jest beżowa. Zielona jest z dekorem tej maty słomianej, prawda?

Maksiu dlaczego wszystkiego? :wink: