Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dobry wieczór :D ,

to ja bardzo czekam na nowe fotki Toluś.

Moje hortensje zaczynają mieć pączki i martwię się o nie, bo jak przyjdzie mróz to chyba na dobre im to nie wyjdzie :roll: .

Powinnam je okryć, czy teraz nie ma sensu?

Aaaa i mam bardzo zieloną trawkę w ogródku :D . Zupełnie jak w Anglii :wink: .

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Soniko, jeśli do tej pory silnych mrozów nie było, a przyjdą, to zawsze lepiej okryć.

Mój synek skacze wzwyż, do złotego medalu zabrakło mu 8 centymetrów.

Ale i tak jestem dumna, bo trenuje od niedawna, to były jego pierwsze zawody ogólnopolskie, przygoda dopiero się zaczyna, następne w maju.

Wiecie co - znalazłam, tylko proszę się ze mnie nie śmiać, bo wstyd za piątkę :lol: .

Z pamiętnika pensjonarki :oops: :oops: :oops: :

http://images26.fotosik.pl/153/9da255ad54ebafadmed.jpg

P. S. co tam mrozy i hortensje :wink: Toluś , jak mnie na wspomnienia zebrało :wink:.

Chyba się starzeję :lol: .

Sonika, to są najcenniejsze skarby świata...wspomnienia zapisane na kartach pamiętnika,

zasuszone kwiaty, jaka siła w nich, tyle lat i wciąż są.

Ta róża wręcz w nienagannym stanie :o

Mój pierwszy chłopak, też trenował lekkoatletykę,

zasuszonych kwiatów nie mam, ale listy, karteczki w pudełku na dnie szuflady leżą :wink:

Tola, ok, nieskromnie to .....mój mąż był wieloletnim mistrzem Polski w jeździe szybkiej na lodzie a i na arenie międzynarodowej tez sie pokazywał. Ja tez trenowałam i na lodzie tez się poznalismy.....i tak już od 26 lat razem "ślizgamy" się przez zycie..... :D :D :D a teraz razem spełniamy marzenie zycia mojego męża.... :D :D :D czyli budujemy dom....ot i tyle....ale wspomnienia tez pozostaną na zawsze. Tak jak u Soniki w pamietniku tak u nas w albumach fotograficznych....

Wiecie co - znalazłam, tylko proszę się ze mnie nie śmiać, bo wstyd za piątkę :lol: .

Z pamiętnika pensjonarki :oops: :oops: :oops: :

I Ty piszesz, że się wstydzisz TAKIEGO wpisu w pamiętniku? :o http://img526.imageshack.us/img526/6691/przytulxw2.gif

Zobaczcie: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Wojciech+Buciarski&lr=lang_pl http://www.wino.org.pl/forum/images/smilies/brawo.gif

Wasiek, to całkiem możliwe, że ja Was z okna podglądałam, bo mieszkałam kiedyś na Stegnach i tor miałam tuż, tuż :D .

Toluś - właśnie przebijam się przez paczki, których zawartości przez lata nie oglądałam.

Ech, tylko łza się w oku kręci, a i uśmiać się można z tych różności :D .

Słoneczko - trochę jednak wstyd, że pamiętniki trzymam przez tyle lat, ale co tam :wink: .

Swoją drogą to jestem ciekawa czy dzisiejsze nastolatki też suszą kwiatki i zapisują swoje złote myśli :wink: :roll: ?

Tolu nie pamiętam, czy juz cię o to nie pytałam, czy nie. Ale to bardzo możliwe, bo ja stara sklerotyczka jestem. Jaką masz szybę w akwarium? 8) plaży, plaży oczywiście :D

Jestem na etapie prawie zamawiania i myślę, że bezpieczna z folią powinna wystarczyć, ale chcę się upewnić. No i jak ona jest umocowana?

Cześć dziewczyny :D

cześć Jea :D

Kasiamarcin, ścigać za naruszenie praw autorskich nie będę,

ale jeśli inspiracje zaczerpniesz i coś stworzysz,

to wklej potem zdjęcie, żebyśmy pochwalić mogli.

Bo my pochwał nie szczędzimy :wink:

Maja W., dziękuję,

jesteś żywym przykładem tego, co wyżej, w ostatnim zdaniu napisałam.

Pozdrawiam serdecznie :D

Anisia3, "plaża" :wink: jest z hartowanego szkła i ono jest w dwóch częściach,

które w rogu wnęki zachodzą na siebie tak, że tworzą całość.

Na styku, obie części mają ścianki w środku niższe i po zasypaniu piaskiem nie widać podziału.

Są wstawione do wnęki, niczym nie mocowane na stałe.

Jak się znudzą, powędrują na strych.