Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja, w przeciwieństwie do DarioAS to się nie pocieszam, ale podlamuję, że tyle jeszcze przede mną. Nie dość, ze nie wiem, gdzie mają być roślinki, nie wiem jakie, a co dopiero mówić o systemie nawadniającym. Chyba na raze zakopię rurki do zraszaczy, żeby nie rozkopywać trawnika, kiedy wreszcie go będę miała...

Piękny masz ogród, Tolu, oglądam i podziwiam..

nie, to był wątek, a może tylko link do strony internetowej o roślinach cieniolubnych, dokładnie nie pamiętam, ale była dyskusja o cieniolubnych w Dziale ogrody.

Oj coś z moja głowa nie tak, jakaś zamulona taka :roll: :wink:

Maluszku, do obydwu ogrodów zapraszam ponownie, namów Jacka, zarezerwuj wolną sobotę i przyjeżdżajcie.

Tolu - dziękuję za zaproszenie :D

Kiedyś na pewno się do Ciebie wybiorę :D A zwłaszcza, że jak pamięć mnie nie myli umawiałyśmy się z Joolą i Ew-ką, że Cię razem nawiedzimy :D

Ogórd przepiękny :D

Straszliwie go Ci zazdraszczam :oops:

Maluszku, do obydwu ogrodów zapraszam ponownie, namów Jacka, zarezerwuj wolną sobotę i przyjeżdżajcie.

Tolu - dziękuję za zaproszenie :D

Kiedyś na pewno się do Ciebie wybiorę :D A zwłaszcza, że jak pamięć mnie nie myli umawiałyśmy się z Joolą i Ew-ką, że Cię razem nawiedzimy :D

Ogórd przepiękny :D

Straszliwie go Ci zazdraszczam :oops:

nie zazdraszczaj tylko pokaż co już u Ciebie rośnie 8)

Tolu, pierwszy raz piszę na forum Muratora :-) Oglądam Twój ogród od dawna i - tak jak wszyscy - jestem zachwycona. Mam nadzieję, że mój mini ogródek przy segmencie będzie kiedyś tak wyglądał :-)

Mam propozycję, gdybyś się wybierała kiedyś w okolice Warszawy - zapraszam na obiad i tort (ubolewałaś w jakimś wątku, że nie pieczesz tortów :D, a dla mnie to relaks po pracy), a Ty rzucisz okiem na moje ogródkowe poczynania. Nie doradztwo, nie chcę Cię wykorzystywać, ale życzliwe spojrzenie z leżaka i podpowiedź, że tej juce to chyba lepiej będzie z drugiej strony :D

Nie udzielałam się do tej pory, myślę, że to się zmieni, ale nie zrażaj się proszę tym, że piszę ktoś całkowicie anonimowy.

Pozdrawiam, Marti