Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego tak późno :o Wszystko wyglada już tak ślicznie i prawie na końcówce :roll:

ale prawie robi wielką różnicę :wink:

A powód najbardziej banalny z możliwych...fundusze.

Dlaczego tak późno :o Wszystko wyglada już tak ślicznie i prawie na końcówce :roll:

ale prawie robi wielką różnicę :wink:

A powód najbardziej banalny z możliwych...fundusze.

No niestety, skąd to znamy :roll: :)

Tolu, a wystaw swój ogród do jakiegoś konkursu - wyeliminujesz konkurencję w przedbiegach 8)

No tak sznurek to towar deficytowy :wink: jak nic trzeba będzie sobie kulką strzelić http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g045.gif

Tolusia wszystko piękne :D ogród zachwyca jak zawsze a dzieła stolarza po prostu śliczne...ten stolik miodzio :D

Tak sobie patrzę na te twoje śliczne półeczki i myślę sobie że też mogłabym zrobić coś podobnego, fajnie to wygląda w zestawieniu z kominkiem. No właśnie kominek... jakim kamieniem jest obłożony?

Toluś - pięknie, ślicznie, cudniasto :D :D :D .

Aż się chce usiąść przy kominku nawet w te upały.

Stoliczek śliczny :D .

A wizytę w ogrodzie zostawaim sobie na potem. Za dużo wrażeń jak na jeden raz :wink: .

Ja do Twojego ogrodu aż boję się wchodzić :wink: , bo od oglądania tych wszystkich cudności, a potem porównywanie ich z moim ugorem, to tylko palpitacji serca dostaję :wink: - takie wrażenia muszę sobie dawkować w małych ilościach : :wink: .

Dziewczyny, kochane jesteście bardzo.

A w konkursach niech startują lepsi. Ja tam w takie wygrane nie wierzę, jak się osobiście nie na tyram,

to mi nikt niczego za piękne krzaczory nie sprezentuje :roll: ....a może spróbuję :wink: 8) ....żartowałam :D

Monka kominek jest obłożony granitem, ale nazwy pamięć nie przyswoiła.

W ogrodzie przy domu cienia nie ma, mimo podlewania wszystko schnie.

Wyjeżdżam na dwa tygodnie, jeśli deszczu nie będzie, to ogród przyjdzie zakładać od nowa, pomożecie mi, jakby co?

Tolu pieknie u Ciebie.Gratuluje tego stolarza co tak ladnie zrobil ten stoliczek i reszte. :D

A ogrod, no co tu duzo gadac, jak zawsze u Ciebie - cudowny! :p

Aha, ogrodzenie tez widzialam juz pare dni temu i bardzo mi sie podoba, jest takie eleganckie...Tak jak lubie, nie za duzo, nie za malo... :wink:

Tolu ty masz piekny dommek, jest troszeczke podom=bny do mojego. Ja nawet nie wjedzialam o tobie jak budowalam muj dom lecz nawet podobne sa. Jezeli masz czas to zobacz na moje zdj. i jezeli jeszcze wjecej czasu bedziesz miala na rekach prosilabym o wjecej exclusywnych zdj. twojego projectu i jak ten finish wyglonad, czy naprawde sa jakies przypadkowe objecy kture nasze domuy razem posiadaja. :)

Dziekuje~

Natalia

A w konkursach niech startują lepsi. Ja tam w takie wygrane nie wierzę,

a u mnie we wsi w ub. roku konkurs na obejście domu wygrał sąsiad :o .....chyba sam startował :roll: :wink:

w tym roku przegra ze mną 8) :D :wink:

W ogrodzie przy domu cienia nie ma, mimo podlewania wszystko schnie.

Wyjeżdżam na dwa tygodnie, jeśli deszczu nie będzie, to ogród przyjdzie zakładać od nowa, pomożecie mi, jakby co?

a gdzie masz schowne giskany i szlauchy :roll: :wink:

klucze zostaw po wycieraczką 8)