Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jamles, tak się zastanawiam, jeśli nie chcą przenieść nam KK do Działu HCP...to może sami załóżmy tam Kawiarnię.

Przecież to żaden problem. Ja mogę to zrobić, jeśli obiecasz, że będziesz przychodził jak do tej starej i kawę parzył.

To jak?

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się :)

przychodzę do domu Toli z zapytaniem i jest to pytanko do wszyskich a raczej zagadka

widzialam tu kogos kto pisywał latem i miał w podpisie oferte na apartamenty w CHORWACJI, czy wiecie kto o był ??????????????

pilnie szukam ,bo planujemy ze znajomymi wakacje na przyszły rok i szukamy czegos fajnego........

Betib,zapytam tu,mam nadzieję że gospodyni pozwoli? :););)

A gdzie chcecie jechać,bo to też jest istotne?

Ja ostatnio byłam na Istrii,dokładnie w Lovran.

Ale powiem Ci,że nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem kwatery,i wcale nie trzeba brać pierwszej lepszej,można wybierać.

Z tego co wiem,do tej pory tak jest.

A jest to bardzo ciekawe,bo zatrzymacie się tam gdzie się Wam najbardziej podoba,my tak robimy i wielu naszych znajomych też.

Więc osobiście polecam:)

przychodzę do domu Toli z zapytaniem i jest to pytanko do wszyskich a raczej zagadka

widzialam tu kogos kto pisywał latem i miał w podpisie oferte na apartamenty w CHORWACJI, czy wiecie kto o był ??????????????

pilnie szukam ,bo planujemy ze znajomymi wakacje na przyszły rok i szukamy czegos fajnego........

zdecydowanie Kala!!!

Szybkie pytanie, szybka odpowiedź, to jest to, co lubię na tym forum :)

Bogusiu, naleweczka kusząca, bardzo dziękuję. My z aronii i wiśni robiliśmy w ubiegłym roku.

W tym roku mocy nabiera pigwówka. Mam nadzieję, że będzie smaczna.

Coraz smutniej na tarasie, przeniosłam już oleandra do kotłowni.

Pelargonie wykopałam ze skrzynek, przesadziłam do doniczek i też powędrowały w cieplejsze miejsce.

Postaram się je przechować przez zimę.

Tu masz kopalnię wiedzy i róznych różnistych polecanych kwater

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=26170&postdays=0&postorder=asc&start=0

bardzo dziękuje za namiary

chodzilo mi o ten konkretny ;)

ja w Chorwacji byla juz wiele razy i wszystko wiem , fora znam , wiem gdzie szukac.........jednak organizuję ten wyjazd dla 4 rodzin i nikt się nie godzi aby jechac w ciemno, kazdy chce super warunki i to mega tanio.......szczerze to juz zaluje tej decyzji bo krecia robota spadla na mnie i mojego meza a ceny wciąz nie pasuja tym pozostalym .......poza tym jedziemy w 20 osob i musimy byc w jednym domu wiec zadanie jest utrudnione ;/

Tolu przepraszam ze tak śmiece

a co do wisni to tych kulistych nigdzie nie ma :(

Witaj Dorbie, mam nadzieję, że będziesz tu zaglądać częściej :)

Jamles, trzeba pilnować, żeby nóg od stolików nie pogubili, w niektórych odpadają ;)

Profus, pelargonie najlepiej przetrzymać w chłodnym, widnym pomieszczeniu, piwnica z oknem, lub widny strych.

Ja nie mam takich pomieszczeń, przechowuję więc w garażu przy oknie z luksferów.

Podlewam dość oszczędnie, raz na dwa tygodnie.

Mały przymrozek do -2 im nie zaszkodzi. Przy większych, jeśli zapowiedzą już takie długotrwałe trzeba przenieść.