Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zizi , jak będziesz na spacerze to krzyknij: - to ja...Zizi :D

na pewno krzykne i poprosze o namiary ekipy budowlanej i tej od wykończeniówki:)my dopiero z męzem raczkujemy w tym temacie, mamy zamiar rozpoczac bodowe na nastepnym roku, mam nadzieję, że uda się nam ruszyć na wiosne.Co prawda nadzieja Matką głupich, ale każdy głupi ma swoją matke:)A zapytam tak przy okazji, dom projektował ktoś z Białegostoku?

serdecznie pozdrawiam

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajny masz ten dom... :p

Wreszcie widzę na zdjęciach jak wyglądają dokładnie oświetlenie w podbitce. Zdecydowaliśmy się na to samo.

A co do łazienki - dobry pomysł z tą "plażą" ;) Jeszcze tylko wanna pełna chłodnej słonej wody i relaksująca muzyczka z odgłosami morskich fal :wink:

bardzo ladnie wygląda dom tak oświetlony :-) ale u mnie było podobnie jak u Ewki - pytanie Małża - OK, wygląda ładnie, ale jak często będziesz używać takiego oświetlenia?? no i oświetlenia brak ;-)

pozdrawiam

Ivonesca, oświetlenie zewnętrzne nie jest zrobione wyłącznie jako bajer.

Zostanie podłączone do czujnika ruchu, i w nocy ( ustawienie czasowe np. od godz. 22 do 4 rano)

w momencie zbliżenia się jakiejś osoby do domu, czujka zadziała i dom rozbłyśnie światłem, co nie będzie komfortem dla osób o niecnych zamiarach :wink: 8)

a sprawi nam domownikom przyjemność, gdy wieczorem zechcemy posiedzieć w ogrodzie i nie wracać w ciemnościach do środka domu.

a to akurat fajny pomysł :) Jakoś tak o tym nie pomyślelismy :-(

Ew-ka, Heniutek zrobił coś wbrew Twoim planom? :o ...nie wierzę :wink: 8)

wiesz jaki to potwór :-?

wczoraj pokazałam mu Twoje zdjęcia ....i wiesz co powiedział ?

Ta Tola to ma wszystko :D

:wink:

powiedział mi ,że jeszcze to można zrobić ......ale nie teraz bo mu się juz niechce

bardzo ladnie wygląda dom tak oświetlony :-) ale u mnie było podobnie jak u Ewki - pytanie Małża - OK, wygląda ładnie, ale jak często będziesz używać takiego oświetlenia?? no i oświetlenia brak ;-)

pozdrawiam

Ivonesca, oświetlenie zewnętrzne nie jest zrobione wyłącznie jako bajer.

Zostanie podłączone do czujnika ruchu, i w nocy ( ustawienie czasowe np. od godz. 22 do 4 rano)

w momencie zbliżenia się jakiejś osoby do domu, czujka zadziała i dom rozbłyśnie światłem, co nie będzie komfortem dla osób o niecnych zamiarach :wink: 8)

a sprawi nam domownikom przyjemność, gdy wieczorem zechcemy posiedzieć w ogrodzie i nie wracać w ciemnościach do środka domu.

z tym czujnikiem ruchu to bywa różnie ..... :-? moi teściowie wyłączyli szybciej niż myśleli ,bo kot przebiegł i całe podwórze rozjaśniało -i dopiero był w nocy niepokój kto tu chodzi 8)

z tym czujnikiem ruchu to bywa różnie ..... :-? moi teściowie wyłączyli szybciej niż myśleli ,bo kot przebiegł i całe podwórze rozjaśniało -i dopiero był w nocy niepokój kto tu chodzi 8)

hm...rozumiem, trutki wokół ogrodzenia muszem rozłożyć :roll: 8)

buziaczki Heniusiowi :D

powiedział mi ,że jeszcze to można zrobić ......ale nie teraz bo mu się juz niechce

Heniowi..."piąteczka" mnie też się już nie chce :oops: :oops: 8) :wink:

PS. Tolu czy ten pierwszy schodek nie jest wyższy od pozostałych ? :roll:

jamlesiku .....co Ci się nie chce ???? chyba nie wiesz co mówisz ..... :wink:

Jeśli się nie chce, to może jakieś kolorowe pigułki....czy cóś? :roll: 8) :wink:

Jamles schody są tej samej wysokości, tylko jest spadek terenu, w stronę garażu, którego nie uwzględnili układający polbruk. I jest tak, że pierwszy schodek przy skosie ma jeszcze względnie dobrą wysokość, ale im bliżej garażu, tym gorzej i stopień coraz wyższy.

Dziś rano przyjechała ekipa i podnoszą kostkę do góry tak, by schody były równe. Tak więc będzie dobrze. Gratuluję spostrzegawczości, w nagrodę Żuberek w KK :wink:

Edytko K. proszę o zdjęcia łazienki na priw.

Tolu, czy ja moge zamowic takie zdjecie w zblizeniu, tego wejscia. :oops:

Chcialabym zobaczyc jak ten gres wyglada na tych laczeniach - gora z bokiem... I jeszcze napisz, prosze jaka fuge daliscie...Dzieki (from the mountain :lol: :wink: )!

Jeśli się nie chce, to może jakieś kolorowe pigułki....czy cóś? :roll: 8) :wink:

Jamles schody są tej samej wysokości, tylko jest spadek terenu, w stronę garażu, którego nie uwzględnili układający polbruk. I jest tak, że pierwszy schodek przy skosie ma jeszcze względnie dobrą wysokość, ale im bliżej garażu, tym gorzej i stopień coraz wyższy.

Dziś rano przyjechała ekipa i podnoszą kostkę do góry tak, by schody były równe. Tak więc będzie dobrze. Gratuluję spostrzegawczości, w nagrodę Żuberek w KK :wink:

Edytko K. proszę o zdjęcia łazienki na priw.

biegnę do KK 8)

u mnie było podobnie, i powiedzieli mi, "szefie podsypiecie se piosku i z kostki

zrobicie se czworty schodek" :o

PS. Ewka mnie się już niekiedy nie chce robić na budowie :-? :oops:

a kolorowe pigułki :roll: jeszcze nie, ale to już nie to co w XX wieku 8) :lol: :wink: