Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oldzia, przychylam się do odpowiedzi Kancelarii, w pełni popieram :)

U nas dziś patrząc przez okno pięknie jest.

Bezchmurne niebo, słońce grzeje...ale tylko przez szybę.

Na podwórku zimne, a rano mroźne powietrze.

W nocy było nieźle na minusie, rano trawnik cały w szronie.

Arcobaleno, oby to była prawda, co piszesz :)

Tolu i dziewczynki ( chłopczyki też mogą być :) )

Zaczęłam coś grzebać , pobawiłam się bezpłatnym programem do planowania ogrodu trochę cieniutki ten program............

Do ładnego planu ogrodu to mi daleko ( BARDZO DALEKO), ale najważniejsze, że zaczęłam

i wyszło tak ( link do PDF):

plan ogrodu

Przyznam szczerze, że liczę na podpowiedzi, bo nie podoba mi się to ...................WCALE :(

POMOŻECIE??

Wkleiłam u Ciebie, ale zapraszam do moich komentarzy, żeby Toli nie śmiecić ;) w komentarzach :)

Byłam w Zakopanym i tam śniegu nie ma wcale, a wcale... tylko pozostałości na północnych stokach...

Wróciłam do domu a tu zima...

Śniegu masę.... No zima wróciła...

Dobrze ze nie odkryłam jedynego krzaczka hortensji co to dwoma gałązkami jesienią przykryłam... i dobrze, ze krzaków nie cięłam....

witam wszystkich mam prośbę dawno mnie nie było na forum,troszeczkę się pozmieniało i nie mogę sobie poradzić z obejrzeniem zdjęć z ogrodu Toli, Tolu jak można zobaczyć twoje dzieło -Wszyscy piszą o twoim ogrodzie. Trafiłem tu ponieważ Anullka nasz forumowy Guru jest pod wrażeniem twoich dokonań, próbuję otworzyć odnośnik Dom Toli ale nic z tego. Kiedyś można było jeszcze bezpośredni wysłać wiadomość na priv,dziś niestety mi się to nie udaje.