Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Tola :D

Podczytuję sobie Twój dziennik od jakiegoś czasu i zachwycam się Twoim ogrodem - przepiękny :) Zresztą nie tylko ogród :wink: Jestem zachwycona tym gresem w kształcie mozaiki merbau. Czy znalazł go ktoś w Warszawie??? Jak nie znajdę u siebie to gotowa jestem przyjechać do Białegostoku :wink: Swoją drogą bardzo mi się tam podoba - byłam w maju przez tydzień w Supraślu, więc i BS zdążyłam poznać :)

A czy Ty Tolu ułożyłaś gdzieś ten gres u siebie? Jeżeli masz jakąś fotkę podłogi to poproszę o pokazanie :)

Gohna, Selimm, dzięki za życzenia, zapraszam na coś mocniejszego :wink:

Grazia-Ol, Aga-Żona Facia, postaram się odszukać na fakturze nazwę tego gresu, wieczorkiem napiszę.

Ilona&Sławek, tego gresu drewnopodobnego nie ułożyłam u siebie.

Ale nadal jestem pod jego wrażeniem, jest naprawdę ładny. Może zadzwoń do sklepu "Aga" i poproś o przesłanie Ci jednej płytki. Jeśli uznasz, że to jest to, Serwiskiem prześlą Ci wszystko.

A tak z ciekawości zapytam, w Supraślu byłaś u rodziny?

pieknie Tolu, cudnie to wyszło, planowałam ciemne kafle na taras, ale zaczynam sie znów zastanawiac nad jasnymi, aż tak piasek myslisz widac na ciemnych?

Agiis, ja mam ciemny gres na schodach wejściowych do domu i ciemny drewnopodobny gres na tarasie w domku na działce.

Na jednym i drugim ten piasek widać wyraźnie i ciągle zamiatam.

A ten spisuje się super, jestem bardzo zadowolona.