Salamandra 23.05.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Instalacja gazowa wew. i zew. ile to kosztuje???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 24.05.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 wewnętrzna jakieś 300 zł za punkt tzn. gdy masz kociol i kuchenkę wyniesie cię to 600. Ważne!!! firma lub hydraulik musi mieć uprawnienia do gazu (chodzi o protokół odbioru i wpis w dzienniku) bez tego gazownia nie zamontuje gazomierza. A gaz to jedyna z instalacji która jest rygorystycznie sprawdzana. Zewnętrzna nie wiem ja zapłaciłem gazowni 970 zł za około 14 metrów przyłącza i miałem problem z głowy, zrobili to w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzynek 24.05.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Mój planowany dom stoi 130 m od końcówki lini gazociągu. Za doprowadzenie przyłącza do płotu gazownia chce 15.400,- plus cała instalacja w domu i doprowadzenie do niego. Muszę poczekać, może uda się stworzyć komitet gazowniczy i zachęcić Gmine do współfinansowania inwestycji.Rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 25.05.2004 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Mam gościa z uprawnieniami ale on chce 1500zł (twierdzi ,że to cena za materiały i robociznę) Czy to dobra cena?Czy mnie chce naciągnąć?W tej cenie ma też robić wykop do słupka od gazu ok.15metrów.Oprócz pieca nie mam więcej materiałów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 25.05.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Mysle że ok. a nawet napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 25.05.2004 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Dzięki za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts