Mrqwa84 06.04.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam Chce podzielić ziemię rolną pół hektara na 3 działki tylko że na tym pół hektara stoi już mój stary dom i chce wydzielić działkę na ten dom plus dwie nowe co muszę najpierw zrobić jak ją odrolnić bo z tego co czytałem nie jest to proste a jestem jak na razie zielny w temacie:) Chodzi mi o działkę z numerem 586/1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrqwa84 06.04.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Od razu sory za ten załączącznik nic nie widac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosman57 01.06.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Udać się do gminy, urzędu miasta i sprawdzić jakie jest przeznaczenie gruntów. Niezależnie od tego wynająć sprytnego geodetę z uprawnieniami do podziału, w każdym urzędzie takowy jest i poza godzinami, za odpowiednią odpłatą to zrobi włącznie z dopięciem w wydziale geodezji starostwa i wykonaniem stosownych operatów dla potrzeb wydziału ksiąg wieczystych w sadzie. Jeśli nie to pozostaje zlecenie podziału na portalu Oferia.pl, lub Oferteo.pl. Bardziej wolę Oferię. Nic cię już nie obchodzi. Jeszczed jedno: Osobiście optuję za rodzimym w miarę tanim geodetą. Oni znają się jak łyse konie i jeden drugiemu pomaga i wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawiedzma 03.07.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 tylko zrob jakis sensowny ten podzial, pewnie chcesz te dzialki na sprzedaz? jak podzielisz jakos dziwnie to z zainteresowaniem moze potem byc klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts