aasz 19.10.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Też kupiłem ten projekt jak pójdzie wszystko dobrze to zaczynam na wiosnę. Też jestem troche przerażony ewentualnymi kosztami chociaż po rozmowach z wykonawcami koszt domu jest to po prostu kosztem 200 metrowego domu. Andrzej z Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 19.10.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 chociaż po rozmowach z wykonawcami koszt domu jest to po prostu kosztem 200 metrowego domu. A mógłbyś napisac coś więcej ? Swoją drogą gratuluję swietnego wyboru Jesionowców coraz więcej P.S. Czy wprowadzacie jakies zmiany w projekcie? Pozdrawiam! Croolick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 19.10.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 coś pokręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasz 21.10.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Generalnie bede budowal kolo Wroclawia i w projekcie ne wprowadzam zadnych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesion2005 14.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Na wiosnę zaczynamy budowe Jesiona z Horyontu. Chetnie porozmawiam z kimś, kto buduje ten dom.http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=42&a=91&sid=5&projekt=32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nietubyc 06.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Jesteśmy zainteresowani ty projektem. Chetnie zobaczylibyśmy go w naturze. Jesli ktos buduje lub wybudował w okolicy Wroclawia lub do 200km prosze o kontakt. pozdrawiam Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 03.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Również ja jestem zainteresowany budową jesiona. Z dyskusji na forum wynika ze niektórzy realizują już ten projekt. Każdy kto stal przed wyborem projektu bardzo chętnie obejrzałby go w realu a poza tym mam parę wątpliwości: -nie mogę wyobrazić sobie schodów na poddasze(czy jest tam jakaś galeria?) -ciekawi mnie również jaka jest wysokość pomieszczeń na poddaszu(czy nie jest tam za nisko?) -czy ma ktos może jakieś zdjęcia z realizacji projektu?A może jakaś kawa w nowym domu??? Pozdrawiam Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo13 23.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam, realizuję ten projekt, zamknięty stan surowy, lecę teraz ze stanem deweloperskim. Podczas całego procesu inwestycji nie miałem ani chwili zawahania że to rewelacyjny projekt - bardzo ładny, funkcjonalny i elastyczny. Cały czas wprowadzamy modyfikacje, na dziś to: 1. zabudowane atrium tworzące duży hol z pierwotnym wiatrołapem przy rezygnacji z WC, wejście z garażu do domu w tym momencie, atrium przykryte świetlikiem – rewelacja! 2. zamiast spiżarni powiększenie kuchni, spiżarnia przekuta w stronę holu (pierwotnie atrium) i wkomponowana w szafę w holu 3. przedłużony salon (i tym samym sypialnia na piętrze) o część która pierwotnie jest tarasem z dwoma słupami, oczywiście do tego słupy + taras jak pierwotnie ale o wiele większa powierzchnia 4. dzięki pkt. 3 na górze między sypialnia a pokojem dziecięcym spora garderoba 5. korekty i dodanie paru okien dachowych 6. podniesienie poddasza o 1 poziom pustaka 7. łazienka na górze – jedno duże pomieszczenie 8. drzwi tarasowe na szerokość całego domu a nie jako drzwi balkonowe (rewelacja!) W tej chwili dom jest naprawdę duży i przestronny Zdjęcia z realizacji - proszę o kontakt na [email protected]. PS. Dom istnieje i funkcjonuje we Wrocławiu, na południu. Wybudował znajomy Ale ceni sobie prywatność więc adresu nie podam, ale uwierzcie – real potwierdza wizualizację ) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elneco 25.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam, od kilku dni przeszukuję Internet odnośnie projektu domu Jesion (tylko ten większy). Podzwoniłem po kilku pracowniach co mają go ale nikt nie chce nawet chwili poświęcić i zadzwonić do właściciela czy by nie pokazał domu. Chociaż z zewnątrz. Jeżeli ktoś postawił taki dom w Małopolsce to mam pytanie czy byłby w stanie pokazać go? Tak jak napisałem chociaż z zewnątrz tak abym wiedział jak to w ogóle przestrzennie wygląda. Jeżeli nie to mógłbym prosić o zdjęcia? Ja znalazłem jedynie takie foty które za nic nie przypominały projektu Jesion. Jeżeli byłyby jakieś możliwości proszę o odpowiedź. Dodam że chodzi mi o ten projekt:http://yfrog.com/58jesionjhttp://yfrog.com/eajesionw2jhttp://yfrog.com/5673986553jhttp://yfrog.com/cc18953012j Screeny są na serwerach imageshack. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts