Gierga 23.05.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Głowa do góry Uda Ci się ...a ja trzymam kciuki. Widać masz dużą odwagę, a przy budowie to bardzo dobra cecha. Zobaczysz z czasem wszystko się jakoś ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.05.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Myślę podobnie, jak Gierga. Nie można odmówić ci odwagi. Jak zaczniesz budowę to i skończysz. Powodzenia.Przekonasz się, że budowanie to sama radość - poważnie, pomimo tych wszystkich przeciwności o których pewnie dość się naczytałaś na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.05.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dołączam się z kcikami do dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 24.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witaj W przyszłą środę jest kumulacja w dużym lotku więc wysyłaj. Ja też wysyłam, ale będzie się czym dzielić. A tak na poważnie to do odważnych ..... i myślę, że nie trzeba będzie zbyt długo czekać na kolejny wpis do dziennika budowy . Powodzenia, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts