darek2009 09.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Czy na dachu płaskim muszą być podgrzewane rynny? Planowany dach płaski nad garażem i częścią salony z attykami ze wszystkich stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jak jest attyka to nie ma rynien co najwyżej są rury spustowe i one powinny zawierać kable grzewcze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 16.10.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Czy na dachu płaskim muszą być podgrzewane rynny? Planowany dach płaski nad garażem i częścią salony z attykami ze wszystkich stron. Może w tym art. Czy warto zainwestować w system grzewczy do rynien znajdziesz odpowiedź. Często korzystam z tego bloga, piszą dość sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 16.10.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ja nie znalazlem odpowiedzi na pytanie kolegi a sam jestem ciekawy bo to niestety jest problematyczne przy plaskim dachu... wiem, bo moj brat tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 16.10.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Czy na dachu płaskim muszą być podgrzewane rynny? Planowany dach płaski nad garażem i częścią salony z attykami ze wszystkich stron. Witam ! Pokaż o jakim poprowadzeniu rynien myślisz (czy w warstwie ocieplenia, czy na zewnątrz, czy może w stropie, itp) co masz wrysowane w projekcie ? Jak w Twoim wypadku jest rozwiązana kwestia termoizolacji czy hydroizolacji (o ile jest) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts