korni 23.05.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Wstępnie zainterersowałam się wiklinarstwem ( czyt. zobaczylam w necie przez przypadek i z głowy mi nie wychodzi) i jestem ciekawa gdzie można kupić wiklinę, tak by mogła sobie rosnąć na mojej działeczce ( tak tak jak się baba uprze ... ) . Na razie jestem zielona . Nie wiem jak pleść i nie wiem jak sadzić. Ale..... Czy ktoś z Was już tego próbował? Może i nie trafiłam na to Forum , ale kto pyta nie błądzi Proszę Was o jakiekolwiek wskazówki, waszą wiedzę będę chłonąć jak gąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 23.05.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 http://www.wikliniarstwo.pl/może tutaj coś?lub wpisz w google wiklina.Ci którzy wyplatają rzadko są chodowcami wikliny, najczęściej wyprawiają się tam gdzi ona rośnie (nad rzekami) i tam ją ścinają lub kupują ją w takich miejscach od "tubylców' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts