mcbr 12.04.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam.Można sobie policzyć np. tutaj: http://www.byggbeskrivningar.se/dimensionering.aspx?Cid=107 dla stropu wybrac "Golvbjalklag inne"Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 03.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ciekawym jak sprawa sie zakończyła. jeśli sie zakończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 03.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 I ja się wciągnąłem w lekturę... Ciekaw byłem jak się sprawa skończyła. Niestety autor wątku nie odezwał się już więcej na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik100 30.06.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 I ja się wciągnąłem w lekturę... Ciekaw byłem jak się sprawa skończyła. Niestety autor wątku nie odezwał się już więcej na FM Witam, Jesteśmy już około 2 tyg. po modyfikacji stropu. Do każdej z belek firma dołożyła dodatkowe dwie dodatkowe czyli obecnie tam gdzie były belki pojedyncze są potrójne natomiast w dwóch miejscach gdzie były podwójne są obecnie cztery. Strop się również usztywnił. Co dziwne myślałem że belki stare będą ugięte w stosunku do nowych a nie zauważyłem aby tak było czyli najwyraźniej sprężynowały i wprawiały strop w drgania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts