Piotr Poruczko 10.04.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Potrzebuję pilnie pomocy w wyborze agregatu, a nie mam o tym za dużego pojęcia, do tej pory robiłem małe zlecenia i walek wystarczał w zupełności, ale pojawiło się coś większego na horyzoncie i poszukuję opinii osób, które coś widzą w tym temacie. Zastanawiałem się nad kupnem agregatu malarskiego, obiło mi się o uszy kilka marek, ale zwróciłem uwagę na markę komatz. Proszę o jakies sensowne opinie na ten temat. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweljendrusik 01.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 WitamPracuje w branzy malarskiej od 7 lat. Mialem okazje korzystac, ze sprzętu marki Komatz – najpierw jako podwykonawca, a teraz juz na wlasną reke. Jesli idzie o malowanie czegoś wiecej niz pokoj w domu to proponowałbym model GTech 3500 – sam takiego uzywam. Jego zalety to bardzo cicha praca i bardzo duza wydajnosc. Mozna malowac roznymi rodzajami farb. Z tego co pamietam producent daje 3letnia gwarancje na urządzenie, do sprawdzania parametrow masz bardzo prosty w obsludze komputer. Bedziesz mogł malowac tym urzadzeniem duze powierzchnie przy uzyciu gestych farb z dyszą do 0,023”. Polecam to urządzenie – jest lekkie, ciche i nieawaryjne. Cena w stosunku do innych markowych, nie chińskich tez jest przystepna. To nie jest jakas tam chinszczyzna czy Tajwan, tabliczka znamionowa głosi made In australia, a co do serwisowania 1 dzień trwała wymiana uszczelek, i bez obsuwy z terminami na budowie. Mam nadzieje, ze pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsonmiroslaw 22.11.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 (edytowane) Ja mam u siebie hss'a i rangera. Miałem wybrać Marka VII ale zaryzykowałem. Kupiłem komatza głównie do szpachlowania bo duzo mam tej roboty. Na razie testy trwają, dałem mu kredyt zaufania bo nie wierzyłem że się sprawdzi choć ma mega dbre parametry. Sprawdzam go i jest puki co świetny. Zobaczymy co bedzie dalej. Edytowane 28 Listopada 2017 przez robsonmiroslaw Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts