JMaciek 23.05.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Witam, Czy ktoś słyszał coś o firmie DORN (http://www.dorn.pl) i ich drzwiach antywłamaniowych?Są gotowi zrobić dla mnie nietypowe drzwi ale najpierw chciałbym poznać o nich opinię. Z góry dziękuję i pozdrawiam,Maciek Jot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 24.05.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Przymierzałem się - drzwi nietypowe z naświetlami z boku i z góry. Byli konkurencyjni w stosunku do dwóch innych ofert, ale i tak wychodziło b. drogo i w końcu zdecydowałem się na drewniane od dobrego stolarza. Niestety, nie znam żadnych opinii użytkowników drzwi Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 09.07.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam, Czy ktoś słyszał coś o firmie DORN (http://www.dorn.pl) i ich drzwiach antywłamaniowych? Są gotowi zrobić dla mnie nietypowe drzwi ale najpierw chciałbym poznać o nich opinię. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Maciek Jot podnoszę - ma ktoś (drzwi) Dorna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 09.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Czy ktoś słyszał coś o firmie DORN ? Ja coś słyszałem - ale ta firma to raczej zapewnia bezpłatnie kamasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 09.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Czy ktoś słyszał coś o firmie DORN ? Ja coś słyszałem - ale ta firma to raczej zapewnia bezpłatnie kamasze. dzięki za żartobliwą, nic nie wnoszącą do tematu uwagę mi chodzi o drzwi zewn z firmy http://www.dorn.pl - mieszczą się m.in. na Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek_wy 10.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Popatrz tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 10.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ogólna uwaga na temat drzwi antywłamaniowych. Kupiłem dobrej klasy drzwi anywłamaniowe Gerdy. Drzwi mocne, ciężkie i pewnie trudne do sforsowania. Pytanie po co. Mimo wszystko łatwiej sforsować jest okno albo ścianę np. z Ytonga (znam konkretny przypadek). Teraz kupiłbym drzwi trochę lżejsze, szczególnie, że jest to jeden element wyposażenia domu z którym mam nieprzerwane kłopoty. Albo drzwi mają wadliwą konstrukcję (ościerznica za słaba do tak ciężkich drzwi albo źle wykonany montaż przez autoryzowanego instalatora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 10.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Popatrz tu. dzięki!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnnyG 29.12.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Niestety ja sie juz pewien czas temu na te drzwi skusilem. W duze mrozy drzwi przemarzaja po rogach, kladki zamkowe sa obklejone lodem a przez dziure od glownego zamka wieje mrozne powietrze. Dodatkowo z racji swojej wagi przez pierwsze dwa lata drzwi opadaly, znacznie utrudniajac zamykanie.Sposobem na naprawe panow fachowcow bylo wlozenie nogi miedzy drzwi a futryne i na sile wyginanie albo nawiercanie otworow do rygli. Nie bede juz opisywal licznych nieprzyjemnych rozmow kosztujacych sporo nerwow. Jednym slowem, mialem podobne odczucia jak alienka z powyzszego linka i jesli przyjdzie mi wymieniac drzwi na inne to napewno poszukam innej firmy. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez johnnyG dopisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts