Kominki Piotr Batura 13.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Chciałem pisać na forum za darmo. Merytorycznie, ale bez ograniczeń...Redakcja się nie zgodziła. Dali symboliczny rabacik. Zmusili do wykupienia płatnego profilu. Czyli trzeba się reklamować Na początek dowiecie się w końcu o co mi chodzi. Trochę przynudzam, ale zawsze można mnie wyłączyć... http://www.zdunskieopowiesci.pl/zawody-w-lupaniu-drewna-na-czas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.04.2014 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Salzburg za 3000 netto . Loco Łaziska. Z instruktażem osobistym dotyczącym montażu i umiejętnego palenia w tego typu urządzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam się tu z przyjemnością Mam nadzieję, że nie zrezygnujesz i będzie to miejsce, gdzie łatwiej Cię zastać. Ten Salzburg jest zduński, tzn. nie wkład, dobrze widzę na fotkach. Dlatego piszesz, że możesz zrobić płytszy. Mam pytanie Ciągle rozważam moje kominkowe rozwiązanie domowe. Komin oddziela kuchnię od salonu i to było kiedyś zaczątkiem pomysłu na podwójne palenisko: duży kominek zduński pd strony salonu, chociaż najchętniej z drzwiczkami; z boku komina, albo od strony kuchni coś takiego jak ten Salzburg, ale z bardziej rozbudowaną akumulacją. Miejsca mam mnóstwo i tak to sobie kiedyś wymyśliłam Teraz wyobrażenia bardzo mi się zmieniły. Mój komin ma tylko jeden kanał dymowy. Doprowadzenie powietrza jest wyprowadzone z podłogi centralnie przed kominem od strony salonu. Pytanie brzmi – czy widziałbyś sposób na zrobienie takiego rozwiązania w istniejącej sytuacji? Czy mam o tym myśleć, czy dać sobie spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.04.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Masz bardzo porządny, duży kanał dymowy o wymiarach 27 x 27 cm. Oprócz wybranych przez Ciebie urządzeń, nie bałbym się podłączyć do niego jeszcze angielki i pieca chlebowego. Właśnie pakuję manatki na wyjazd, więc wybacz jak trochę pomilczę...Wyjazd krótki - święta w domu. Każdy wkład czy palenisko zrobię takie, jakie będzie potrzebne. Dobiorę parametry spalania, rodzaj i ilość opału, dopasuje wymiary. Jeśli ktoś będzie bardziej zainteresowany wymiarami, powiem o czyhających pułapkach. Dla tych , którym bardziej zależy na grzaniu niż na wyglądzie, dobiorę optymalne gabaryty urządzenia grzewczego. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Kominki Piotr Batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Balsam lejesz na moje serce. Miłych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 19.04.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Kominki Piotr Batura napisał: Salzburg za 3000 netto . Loco Łaziska. Z instruktażem osobistym dotyczącym montażu i umiejętnego palenia w tego typu urządzeniu... Salzburg zarezerwowany, na razie do końca kwietnia. Jak nie będzie odzewu, powiem... Mam jeszcze dwa inne Nordpeisy. Komplet to obudowa z wkładem. Nowe. Chętnie pozbędę się ich za 1/3 ceny detalicznej. Jeden prosty (podobny do tego co ma LIWKO), drugi okrągły, z łukowymi drzwiczkami podobnymi do Dovre czy Jotula (łamane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 21.04.2014 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 W związku z pytaniami o Nordpeisa, sprawdziłem dokładnie co to takiego. Nowe nieużywane. 1. Roma HIGH + wkład NI 22 czarny, komplet za 3000 zł netto (loco Łaziska). 2. Obudowa prosta KAMIN COR + wkład N 21 czarny, komplet za 4000 zł netto (loco Łaziska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.05.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Roma sprzedana. Rezerwacja Salzburga odwołana. Unico Modern (z pełną szybą pryzmatyczną) nowy, do wzięcia za 2000 zł netto, loco Łaziska.http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fsklep.konfil.pl%2F2587-2819-thickbox%2Fwklad-kominkowy-unico-hermes-1z-modern.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fsklep.konfil.pl%2Fwklady-powietrzne%2F2587-wklad-kominkowy-unico-hermes-1z-modern.html&h=600&w=600&tbnid=iN5cbNKghBeDBM%3A&zoom=1&docid=aYDx6nuHoq1AQM&ei=rbZiU-efEubl4QSD8oC4Ag&tbm=isch&client=firefox-a&ved=0CGMQMygJMAk&iact=rc&uact=3&dur=1485&page=1&start=0&ndsp=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.05.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Balsam pee on my head bo chyba mus nad tym rozprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 12.05.2014 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Komin "potargowy". Nowy - kilka razy widział dym. Raczej bez masztu...50% wartości nowego. Gwarancja jak za nowy. Z montażem lub bez...Producent - Poujoulat, największy producent kominów stalowych w Europie (jakość bez hałasu...) http://blog.kominki-batura.pl/?p=519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.05.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Zapraszam wszystkich którzy nie maja daleko do Nałęczowa i chcą się czegoś nauczyć. http://blog.kominki-batura.pl/?p=576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 No kurde tak blisko mnie.Gdzie to ma być konkretnie??? jakaś mapka dojazdowa.Piec chlebowy mnie interesuje i to nie tylko mnie.A teraz to już aby zobaczyć na żywo Guru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 22.05.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Specjalna fryzurę sobie sprawie na spotkanie z legendą... Park zdrojowy. W centralnym miejscu. Zadyma będzie taka, że nie przeoczysz... Piec będziemy budować w prosty czytelny sposób. Coś jak Piecyk nr 1 enia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 09.06.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 I widzisz Pan Panie Piotrze co nam protoplasta reklamy na FM zgotował? przeniesienie do działu z ogłoszeniami, taki to zawistny jest ten Forest nejczer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.03.2016 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Zaniedbałem wątek...Ale to trochę wina FM. Lubią swoje porządki wprowadzać (najlepiej za nasze pieniądze ). Salzburg dawno sprzedany, ale po targach "KOMINKI 2016" przy Budmie, mam trochę materiałów w promocji. Głównie do budowy piecokominków. Część już sprzedałem (ostatnio do Lublina - pozdrawiam:)), ale coś tam jeszcze pewnie się znajdzie...Na pewno jakieś kanały i masy akumulacyjne... Pytajcie...Niestety terminy raczej na drugą połowę roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.02.2017 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Trudno to nazwać promocją, ale inspiracja jakaś pewnie jest... http://blog.kominki-batura.pl/fotorelacja-kominek-z-czarnego-lupka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.12.2018 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 https://allegro.pl/uzytkownik/Maly907?order=m ceny na poziomie 50% wartości cen regularnych. To nie jakieś pozbywanie się kominków w związku z EKOPROJEKTEM. Wszystko ma badania i certyfikaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts