Aleksandryta 04.06.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ja też już nic nie napiszę, bo to czego nie widziałam zauważyła maag i Ewunia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 05.06.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Maag jest mężczyzną, ten Maag Kobieta to np. ta Maaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.06.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Sorry maa..gu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.06.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 mówiąc szczerze to 5 m wysokości pomieszczenia to tylko strata powierzchni na poddaszu - jak ktoś chce mieć przestrzeń nad sobą, to czy nie lepiej po prostu wyjść do ogrodu .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 15.03.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 cześć ja też będę budowała sobie ten domek też jesteśmy z mężem zakochani w tym projekcie, Ty już pewnie wybudowałeś , ja dopiero zaczynam:) jak się mieszka??? masz jakieś rady A tych z forum nie nie rozumem. jak nie masz 7 pokoi ( i sufitu żeby sobie żarówki wymienić bez wchodzenia na stołek) to im się nie podoba. A ja uważam , ze jest piękny, a co do okien to w bloku też się myje na święta pozdrawiam gorąco Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts