f.5 13.04.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam.Czy moze mi ktos podać cenę 1 sztuki rury kolektora viessmanna 200 T SP2Czy mozna dokonac zakupu rur na sztuki czy tylko komplet , jesli tak to ile ma taki komplet. Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 13.04.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Uuulala zdajesz sobie sprawę, że tanio nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 13.04.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 cos sobie tam zdaję mam 2 opcje.dokupic rury ktore sa zniszczonezakupic nowe panele tanszej firmy i teraz kolejne pytanie czy da sie wpiąc nowe panele (kolektory) w istniejącą instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 14.04.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 cos sobie tam zdaję mam 2 opcje. dokupic rury ktore sa zniszczone zakupic nowe panele tanszej firmy i teraz kolejne pytanie czy da sie wpiąc nowe panele (kolektory) w istniejącą instalację. Tak, o rurach na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts