sheila 03.12.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Aaaa, czyli tylko czekać?A jakby tak czymś grzać w środku, to można te tynki wewnętrzne robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Aaaa, czyli tylko czekać? A jakby tak czymś grzać w środku, to można te tynki wewnętrzne robić? no niestety chyba tak Można by nagrzewnice wstawić ale to już musiała byś wykonawcę zapytać....wydaje mi się tez ze to będzie bardzo duży koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 09.01.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 sheila serdecznie gratuluję postępów Wszystko wygląda REWELACYJNIE! Dzisiaj przejadę się obok Twojego domku wracając z pracy i osobiście "oblukam" Podro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.01.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 masz świetne maluchy dziewczynki ubrane jak bliźniaczki - z moimi robię to samo hihihi i cuuuuuuuuuuuudowne drzwi! mój za nic nie dał się namówić na kolorowe może dlatego że chciałam czerwone? pięknie wyglądają czy to Cal Zyndram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 28.01.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 masz świetne maluchy dziewczynki ubrane jak bliźniaczki - z moimi robię to samo hihihi i cuuuuuuuuuuuudowne drzwi! mój za nic nie dał się namówić na kolorowe może dlatego że chciałam czerwone? pięknie wyglądają czy to Cal Zyndram? Hej Karolino, Witam u mnie! Twój wątek podczytuję i podziwiam nieustająco. Moje dziewczynki ubrane jak bliźniaczki trochę przez przypadek - młodsza odziedziczyła kombinezon po starszej, a starsza ... dostała identico jak miała od naszej obecnej sąsiadki. Lubię te kombinezony bardzo (mają opcję spięcia spodni z kurtką), choć ten róż mnie trochę poraża... Dziękuję za dobre słowo o drzwiach - są od KMW Format, model nie wiem jaki, bo wysyłałam im jakąś swoją fotkę jako inspirację. Nikt ze znajomych póki co nie komentuje ich koloru, więc pomyślałam, że pewnie się ogółowi mało podoba. Ale my od razu przy projektowaniu założyliśmy że będą niebieskie. Czerwone chciał mąż, ale przekonałam go argumentem, że czerwone na naszym osiedlu już kilka domów ma a niebieskie będę, póki co, takie nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.01.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 też lubię te kombinezony - tchibo? aaaaa bardzo dobry argument co do odrzucenia czerwonego... też bym dawała kolor taki jakiego nie ma u Ciebie nowe osiedle, dużo nowoczesnych domów więc i pojawiają się kolorowe drzwi... u mnie wieś ze starymi domami w większości i nasz domek i tak już się wyróżnia, więc na drzwi małżonek nie przystał... chciał grzecznie i stonowanie aaaa i np kurierowi można mówić - "niech Pan szuka niebieskich drzwi, to tam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 26.03.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Co u Was? Jakie plany? Ogród już na wizualizacjach robi wrażenie. W tym roku planujecie założyć? Miniszkarenka będzie? Rozglądaliśmy się ostatnio za dobą ziemią w okolicy i ciężko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 26.03.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 W tym roku plan zakłada oczyszczenie i wyrównanie terenu, posianie trawy oraz zasadzenie głównych drzew. Mam jeszcze nadzieję, że uda nam się wybudować jamę Hobbita i usypać górkę, ale liczę się z tym że nie damy rady. :/ Reszta, to praca na lata - na pewno nie od razu. Po malutku będziemy dosadzać kolejne rośliny, tworzyć kolejne rabaty - będzie czas żeby się w razie czego wycofać gdy ilość pracy nas przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 27.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam,Poproszę o kontakt na projektantkę ogrodu. Jak również chętnie, uwagi co do wyceny.Powodzenia w budowaniu.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.03.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 oooo matulu ale będzie baja podłoga!! takie na dziko są najpiękniejsze!!!!!! :) strasznie zazdroszczę pozytywnie oczywiście pamiętam jak pisałaś do mnie o moją podłogę i wtedy też Ci pisałam że jak tylko możesz typowy parkiet przemysłowy to bierz go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 28.03.2015 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 oooo matulu ale będzie baja podłoga!! takie na dziko są najpiękniejsze!!!!!! :) strasznie zazdroszczę pozytywnie oczywiście pamiętam jak pisałaś do mnie o moją podłogę i wtedy też Ci pisałam że jak tylko możesz typowy parkiet przemysłowy to bierz go Tak pamiętam! Twoje słowa to był kolejny impuls "za". Już sama nie mogę się doczekać efaktu. Niestety - jeszcze do niego daleko, bo nie możemy zacząć wygrzewania dopóki nie zlokalizujemy / zdiagnozujemy problemu przecieku w płycie fundamentowej... Wkleję później jeszcze pozostałe materiały które pojawią się w salonie / kuchni na jednej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.03.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 sheila zapowiada się już ślicznie Ogród super, będziecie takie duże rosliny sadzić czy to wersja za kilka lat ?? Jesli można to tez poproszę o namiar na projektantkę oraz koszty mniej wiecej takiej usługi. U mnie łyse pole i cos by trzeba było z tym zrobić w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Sheila witam się w wątku, zapowiada się super:)bardzo ładne kafle wybraliście, choć wszystkie z pokazanych bardzo w moim guście:)pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 30.03.2015 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Sheila witam się w wątku, zapowiada się super:) bardzo ładne kafle wybraliście, choć wszystkie z pokazanych bardzo w moim guście:) pozdrawiam:bye: Bardzo dziękuję! I serdecznie witam w wątku - piszcie jak najwięcej swoich opinii, zawsze to pomaga przy podejmowaniu decyzji. Aktualnie na tapecie armatura łazienkowa - czy na pewno opłaca się podtynki? Czy koniecznie trzeba iść w markowych - Kludi, Hans Grohe, Grohe? Którzy jeszcze ewentualnie? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe? No i ceramika - czy Keramag ma wystarczająco fajną jakość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 31.03.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 sheila zapowiada się już ślicznie Ogród super, będziecie takie duże rosliny sadzić czy to wersja za kilka lat ?? Jesli można to tez poproszę o namiar na projektantkę oraz koszty mniej wiecej takiej usługi. U mnie łyse pole i cos by trzeba było z tym zrobić w tym sezonie ivy - masz przeładowaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ivy - masz przeładowaną skrzynkę już wyczyściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Bardzo dziękuję! I serdecznie witam w wątku - piszcie jak najwięcej swoich opinii, zawsze to pomaga przy podejmowaniu decyzji. Aktualnie na tapecie armatura łazienkowa - czy na pewno opłaca się podtynki? Czy koniecznie trzeba iść w markowych - Kludi, Hans Grohe, Grohe? Którzy jeszcze ewentualnie? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe? No i ceramika - czy Keramag ma wystarczająco fajną jakość ? Ja mam Tresa w dolnej łazience, ma dobre opinie a odrobinę tańszy od powyższych. W górnej łazience już zupełna dowolność u mnie:) Co do Keramagu się nie wypowiem, bo nic nie mam:) lepiej pisać w dzienniku czy w komentarzach? na podtynkowe się nie zdecydowalam, bo bałam się co będzie w razie awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 31.03.2015 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witaj martaMarcia! Dzięki za info! Tres powiadasz - słyszałam już o nim, sprawdzę ceny zatem. A spotkaliście się z czymś takim jak uniwersalne elementy podtynkowe dobrych marek do których można zamontować niemarkowe baterie? Bo to by była najlepsza opcja chyba... na podtynkowe się nie zdecydowalam, bo bałam się co będzie w razie awarii. No wiadomo co będzie - kuuuucie i rozp... ducha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 31.03.2015 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 lepiej pisać w dzienniku czy w komentarzach? Lepiej w dzienniku. Komentarze chciałabym scalić z dziennikiem i zostawić tylko jeden wątek, ale jakoś nie mogę się moderatorów doprosić o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://vegespot.pl/static/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts