Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Wesoła Stodoła - projekt indywidualny dla rodziny z trójką dzieci

sheila

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
masz świetne maluchy :)

dziewczynki ubrane jak bliźniaczki - z moimi robię to samo :-P hihihi

i cuuuuuuuuuuuudowne drzwi!

mój za nic nie dał się namówić na kolorowe :( może dlatego że chciałam czerwone? :rolleyes:

pięknie wyglądają :) czy to Cal Zyndram?

Hej Karolino,

Witam u mnie! Twój wątek podczytuję i podziwiam nieustająco. :)

Moje dziewczynki ubrane jak bliźniaczki trochę przez przypadek - młodsza odziedziczyła kombinezon po starszej, a starsza ... dostała identico jak miała od naszej obecnej sąsiadki. ;) Lubię te kombinezony bardzo (mają opcję spięcia spodni z kurtką), choć ten róż mnie trochę poraża... ;)

Dziękuję za dobre słowo o drzwiach - są od KMW Format, model nie wiem jaki, bo wysyłałam im jakąś swoją fotkę jako inspirację. Nikt ze znajomych póki co nie komentuje ich koloru, więc pomyślałam, że pewnie się ogółowi mało podoba. Ale my od razu przy projektowaniu założyliśmy że będą niebieskie. :) Czerwone chciał mąż, ale przekonałam go argumentem, że czerwone na naszym osiedlu już kilka domów ma a niebieskie będę, póki co, takie nasze. ;)

też lubię te kombinezony - tchibo? :)

aaaaa bardzo dobry argument co do odrzucenia czerwonego... też bym dawała kolor taki jakiego nie ma :)

u Ciebie nowe osiedle, dużo nowoczesnych domów więc i pojawiają się kolorowe drzwi... u mnie wieś ze starymi domami w większości i nasz domek i tak już się wyróżnia, więc na drzwi małżonek nie przystał... chciał grzecznie i stonowanie

aaaa i np kurierowi można mówić - "niech Pan szuka niebieskich drzwi, to tam" :lol2:

• 1 month później...
Gość AiŁ_gość
Co u Was? Jakie plany? Ogród już na wizualizacjach robi wrażenie. W tym roku planujecie założyć? Miniszkarenka będzie? Rozglądaliśmy się ostatnio za dobą ziemią w okolicy i ciężko :/

W tym roku plan zakłada oczyszczenie i wyrównanie terenu, posianie trawy oraz zasadzenie głównych drzew. Mam jeszcze nadzieję, że uda nam się wybudować jamę Hobbita i usypać górkę, ale liczę się z tym że nie damy rady. :/

Reszta, to praca na lata - na pewno nie od razu. Po malutku będziemy dosadzać kolejne rośliny, tworzyć kolejne rabaty - będzie czas żeby się w razie czego wycofać gdy ilość pracy nas przerośnie. :)

oooo matulu ale będzie baja podłoga!!

takie na dziko są najpiękniejsze!!!!!! :) :) strasznie zazdroszczę pozytywnie oczywiście

pamiętam jak pisałaś do mnie o moją podłogę i wtedy też Ci pisałam że jak tylko możesz typowy parkiet przemysłowy to bierz go :D

Tak pamiętam! Twoje słowa to był kolejny impuls "za". Już sama nie mogę się doczekać efaktu. Niestety - jeszcze do niego daleko, bo nie możemy zacząć wygrzewania dopóki nie zlokalizujemy / zdiagnozujemy problemu przecieku w płycie fundamentowej...

Wkleję później jeszcze pozostałe materiały które pojawią się w salonie / kuchni na jednej fotce.

Sheila witam się w wątku, zapowiada się super:)

bardzo ładne kafle wybraliście, choć wszystkie z pokazanych bardzo w moim guście:)

pozdrawiam:bye:

Bardzo dziękuję!

I serdecznie witam w wątku - piszcie jak najwięcej swoich opinii, zawsze to pomaga przy podejmowaniu decyzji. :)

Aktualnie na tapecie armatura łazienkowa - czy na pewno opłaca się podtynki? Czy koniecznie trzeba iść w markowych - Kludi, Hans Grohe, Grohe? Którzy jeszcze ewentualnie? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe?

No i ceramika - czy Keramag ma wystarczająco fajną jakość ?

sheila zapowiada się już ślicznie :-) Ogród super, będziecie takie duże rosliny sadzić czy to wersja za kilka lat ??

Jesli można to tez poproszę o namiar na projektantkę oraz koszty mniej wiecej takiej usługi. U mnie łyse pole i cos by trzeba było z tym zrobić w tym sezonie :cool:

ivy - masz przeładowaną skrzynkę ;)

Bardzo dziękuję!

I serdecznie witam w wątku - piszcie jak najwięcej swoich opinii, zawsze to pomaga przy podejmowaniu decyzji. :)

Aktualnie na tapecie armatura łazienkowa - czy na pewno opłaca się podtynki? Czy koniecznie trzeba iść w markowych - Kludi, Hans Grohe, Grohe? Którzy jeszcze ewentualnie? Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe?

No i ceramika - czy Keramag ma wystarczająco fajną jakość ?

Ja mam Tresa w dolnej łazience, ma dobre opinie a odrobinę tańszy od powyższych. W górnej łazience już zupełna dowolność u mnie:)

Co do Keramagu się nie wypowiem, bo nic nie mam:)

lepiej pisać w dzienniku czy w komentarzach?:)

na podtynkowe się nie zdecydowalam, bo bałam się co będzie w razie awarii.

Witaj martaMarcia! Dzięki za info! Tres powiadasz - słyszałam już o nim, sprawdzę ceny zatem.

A spotkaliście się z czymś takim jak uniwersalne elementy podtynkowe dobrych marek do których można zamontować niemarkowe baterie?

Bo to by była najlepsza opcja chyba...

na podtynkowe się nie zdecydowalam, bo bałam się co będzie w razie awarii.

No wiadomo co będzie - kuuuucie i rozp... ducha!!!! ;)