Uzarex 14.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Chciałbym położyć sobie kamień dekoracyjny wewnątrz pomieszczenia na ścianie telewizyjnej , na ścianach jest położona masa z Rigips-a premium light moje pytanie brzmi czy muszę to masę zeskrobać do tynku czy mogę ten kamień kleić bezpośrednio na tej szpachli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 14.04.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Sugerowałbym zrobić test: w miejscu które jest mało widoczne przyklej jedną płytkę, po kilku dniach (instrukcja kleju na opakowaniu) spróbuj oderwać ręcznie płytkę. Jeśli odpadnie bez problemu to już wiesz co zrobić, jeśli będzie trzymać to możesz śmiało kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uzarex 15.04.2014 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A nie pomyślałem w ten sposób , tylko obawiam się że kilka dni będzie dobrze , ciężko będzie zerwać , a w późniejszym okresie same odpadną chyba jednak zeskrobię i będę miał pewność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 15.04.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Uzarex - jak to nie problem, tak będzie na pewno lepiej. Tym bardziej, że taki test może pokazać tylko tyle, że w tym miejscu w którym robiłeś próbę płytka dobrze się trzyma. A co będzie obok - nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uzarex 15.04.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dokładnie tak Kasia Wojtek tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mery510 10.06.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witam! Może ktoś mógłby mi podpowiedzieć, czy bezpiecznie jest nałożyć kamień dekoracyjny gipsowy na ścianę łączoną (murowana z regipsową na drewnianym stelażu) o szerokości 2 m. Pomiędzy tymi ścianami jest naturalna szczelina łącząca obie ściany,czym można ją wypełnić, aby kamień stabilnie się trzymał? Czy istnieje ryzyko, że w przyszłości kamień może się odkleić od takiej ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiddlery 07.08.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam! Czy ktoś z Was wie gdzie można dostać taki kamień dekoracyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kisiel123 12.06.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Mi też podoba się takie rozwiązanie. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez kisiel123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bies24 16.06.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ja podobny kupowałem na http://www.el-decor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Grzybak 18.06.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 mi się to bardzo podoba, wykorzystałem kamień dekoracyjny w przedpokoju na jednej ze ścianek, efekt bardzo fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamtokarski 16.02.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ja za to znalazłem ciekawy kamień naturalny w marmo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts