mariaczi 14.04.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Cześć!Chciałbym w części mojego mieszkania wyrównań ściany okładając je płytami GK (na plackach, bez stelaża).Samo położenie płyt G-K nie stanowi żadnego problemu, jednak nie mam pojęcia jak rozwiązać kwestię gniazdek, które wówczas znajdą się 9.5mm za powierzchnią ściany... Nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na to, ponieważ znalezione tematy traktują o kładzeniu GK na surowe mury gdzie ma się wpływ na puszki... Może ktoś ma doświadczenia i może pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 14.04.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Zastosuj pierścienie dystansowe do puszek .Przykręcisz do starej puszki albo osadzisz na gipsie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariaczi 14.04.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Zastosuj pierścienie dystansowe do puszek .Przykręcisz do starej puszki albo osadzisz na gipsie . Dzięki, nawet nie pomyślałem, że może być coś takiego. Jak osadzić w płycie żeby nie wypadało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 14.04.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Skręcasz dystans do puszki prosta sprawa. Albo wyrywasz starą puszkę, zostawiasz kabel w otworze i po przyklejeniu g-k montujesz nową puszkę do g-k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts